Ook Quick Boys A1 gaat meestrijden om promotie

A1 eindigt seizoen als 3e
Niet alleen de B1, ook de A1 heeft het seizoen goed afgesloten. Met een 6-0 overwinning op Houten beëindigt de A1 de competitie met een prachtige 3e plaats in de eindstand.

Tot de laatste wedstrijd is er meegedaan om het kampioenschap van de Tweede Divisie. Met volle overtuiging is er elke wedstrijd weer vol op de winst gespeeld. Meer dan 5 doelpunten gemiddeld per wedstrijd was het resultaat, geen enkele keer is er gelijk gespeeld. Voor het aanwezige publiek was het zeker niet saai!

Het winnen van de eerste periode levert voor de A1 nog een paar aantrekkelijke wedstrijden op. Met acht teams zal er worden gestreden voor een plaats in de Eerste Divisie. Aanstaande zaterdag moet de A1 het in Sittard opnemen tegen Fortuna Sittard A1.
De week erna, op 17 mei, volgt de return op Nieuw Zuid. Bij winst mag de A1 het opnemen tegen de winnaar van NAC A1 -Elinkwijk A1. Deze wedstrijden staan gepland op 24 en 31 mei. Mocht de A1 ook dit tweeluik winnen, volgt op 7 juni de finale.

Het complete programma voor de nacompetitie ziet er als volgt uit:
– Winnaar Elinkwijk / NAC tegen winnaar Fortuna Sittard / Quick Boys
– Winnaar Hollandia / VELO tegen winnaar Barendrecht / Feijenoord

De winnaars van deze wedstrijden spelen de finale, die op neutraal terrein zal worden afgewerkt.

Quick Boys is bijzonder trots op de prestaties van zowel de A1 als de B1. De aankomende wedstrijden vormen een uitdaging voor beide teams. Daarnaast zijn de play-offs van groot individueel belang voor de ontwikkeling van de spelers.

Geef een antwoord