Busreis naar DVS’33 Ermelo – Quick Boys

LET OP: de bussen vertrekken om 12:15 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid
Op zaterdag 17 mei begint de nacompetitie voor de blauwwitten. In de eerste wedstrijd gaat Quick Boys op bezoek bij DVS’33 Ermelo, de club die de eerste periodetitel overnam van kampioen Sparta Nijkerk. Een goed begin is het halve werk en daarom is een goed resultaat in Ermelo geboden voor de formatie van trainer Ted Verdonkschot. Het eerste elftal kan de steun van de supporters weer heel goed gebruiken. Daarom organiseert de Supportersvereniging weer een gezellige busreis naar DVS’33 Ermelo tegen een zeer voordelig tarief (ook weer mogelijk in combinatie met wedstrijdkaarten). 

Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je dinsdagavond 13 mei of donderdagavond 15 mei a.s. tussen 19:30 en 21:30 uur in de kantine op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten bedragen slechts € 10,00 voor leden van de Supportersvereniging en € 12,50 voor niet-leden. Bovendien kunnen tijdens de inschrijvingsavonden ook (losse) toegangskaarten worden gekocht voor de wedstrijd tussen DVS’33 Ermelo en Quick Boys. De tickets kosten € 10,00 per stuk. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot de wedstrijd.

LET OP: De bussen vertrekken om 12:15 uur (!) vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan.

Geef een antwoord