Vacature: wedstrijdsecretaris (m/v)

Welke enthousiaste vrijwilligers (m/v) willen het wedstrijdsecretariaat komen versterken?
Het wedstrijdsecretariaat is de spin in het web als het gaat om de organisatie van uit- en thuiswedstrijden. Het takenpakket van de wedstrijdsecretaris bestaat uit de volgende onderdelen:

· contacten met de KNVB m.b.t. de door de KNVB vastgestelde wedstrijden;
· coördineren teamopgave bij de KNVB;
· contacten met andere verenigingen m.b.t. officiële en oefenwedstrijden;
· overleg met en informatieverstrekking aan coördinatoren, trainers en begeleiders;
· aanwezigheid gedurende wedstrijddagen (zaterdag en incidenteel doordeweeks);
· gastheer/vrouw in de commissiekamer (ontvangst tegenstanders/scheidsrechters);
· verzamelen en doorgeven uitslagen aan KNVB en publiceren uitslagen op website Quick Boys en teletekstpagina RTV Katwijk;

Een wedstrijdsecretaris moet over goede communicatieve eigenschappen beschikken en goed kunnen samenwerken. Daarnaast dient hij of zij accuraat te kunnen werken. Ook is het belangrijk dat de wedstrijdsecretaris goed overweg kan met computers.

In de commissiekamer waarin het wedstrijdsecretariaat is gevestigd is het op donderdagavond en zaterdag altijd gezellig druk. Wij bieden je dan ook een gezellige sfeer en een leuke werkomgeving.
Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om te reageren. Word vrijwilliger bij de mooiste club van Nederland! Voor meer informatie en reacties kan je mailen naar de secretaris van het bestuur Pieter van der Plas: p.t.vanderplas@gmail.com  of bellen naar 06-12464593.

Geef een antwoord