Het programma van de Familiedagen 2014

Het meerdaagse evenement op sportpark Nieuw Zuid is grootser dan ooit
Van vrijdag 30 mei tot en met zaterdag 7 juni staat sportpark Nieuw Zuid in het teken van de traditionele Familiedagen van K.v.v. Quick Boys. Achter de schermen is de organisatie van het evenement druk beziggeweest met de invulling van het programma van de editie van 2014. Het eindresultaat mag er zijn! Een meerdaagse evenement met vele (nieuwe) activiteiten voor jong en oud.

Vrijdag 30 mei  

*Op vrijdag 30 mei a.s. wordt door de Familiedagencommissie de Quick Boys Fietstoertocht georganiseerd. Na een uitgebreid ontbijt op sportpark Nieuw Zuid gaan de fietsers zich opmaken voor een lange tocht (100 km) of een recreatieve tocht (35 km). Waar het parcours van de tochten worden, maakt de organisatie pas bij vertrek bekend. Na terugkeer op Nieuw Zuid vindt een afsluitende BBQ plaats. Klik HIER voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Zaterdag 31 mei:

 *Een dag later wordt het Quick Boys 30+ Zomervoetbaltoernooi hervat op de kunstgrasvelden van sportpark Nieuw Zuid;

*Van 18.00 – 22.00 uur vindt een spetterend en feestelijk optreden van Alex Piano’s. Alex is bekend als pianist/entertainer van Crazy Piano’s en The Great Piano’s. Moeiteloos schakelt hij over van Nederlandse tophits naar de hedendaagse muziek. Uit je dak met Alex, die uiteraard ook aan verzoeknummers doet.  

Maandag 2 juni:

De officiële openingsceremonie vindt op maandag 2 juni plaats. Alle kinderen uit de Landenteams, de F- en E-pupillen verzamelen zich om uiterlijk 17.45 uur op het schoolplein van de Chr. Opleidingschool aan de Parklaan voor een feestelijke en tropische Braziliaanse optocht naar sportpark Nieuw Zuid. Het thema is WK 2014 in Brazilië. Ieder team maakt een fraaie spandoek of mascotte. Voor de drie leukste ontwerpen is er een prijs.
De route van de optocht is: Roest van Limburgstraat, Wale Malefijtstraat, Schoolstraat, Abeelplein, Ouwehandstraat, Wale Malefijtstraat, Varkevisserstraat, Tijmstraat, Kamperfoelieplein, Duinstraat, Duindoornlaan, Laan van Nieuw-Zuid, achter de tribune langs, via het hoofdveld op de tribune.
Om 19.00 uur is de officiële opening van de Familiedagen 2014 op het hoofdveld. Ook worden alle kampioenen uit de Landenteams, de F- en E-pupillen gehuldigd. Na afloop een traktatie voor alle kinderen.
Klik hier voor meer informatie over de opening / de optocht

*Vanaf 16:30 uur starten op Nieuw Zuid de onderlinge wedstrijden voor D-pupillen op de kunstgrasvelden;

* Om 18.30 uur start het Voetgolfcircuit voor alle C-junioren. Aansluitend is er een uitgebreide BBQ bij het oude sponsorhome met medewerking van de Sfeercommissie en uiteraard is ook DJ Arie van Rooijen aanwezig.  

Dinsdag 3 juni
 
*Op dinsdag komen de C-junioren wederom in actie. Nu spelen zij de onderlinge wedstrijden in het kader van het Familiedagentoernooi;  

* ‘s Avonds (aanvang: 18.30 uur) starten de A-junioren, B-junioren en de Vrouwen met de Voetgolf. Ook zij sluiten het circuit af met een heerlijke BBQ op het plein voor het Supportershome. Net als de dag ervoor zal DJ Arie van Rooijen die avond aan de knoppen draaien;    

* Tegelijkertijd zal om 20:00 uur in het clubhuis het traditionele Klaverjastoernooi plaatsvinden. Ook tijdens de editie van 2014 heeft de organisatie weer fraaie prijzen geregeld! Kom gezellig langs voor een potje kaarten en wie weet ga jij met een mooi cadeau naar huis!  

Woensdag 4 juni
 
*Na een dag rust komen de Landenteams, de F- en E-pupillen weer in actie. Vanaf 16:30 uur mogen zij hun kunsten vertonen in de onderlinge wedstrijden op de kunstgrasvelden;

*Ook de Senioren mogen zich wagen aan het Voetgolfcircuit. Laat zien waarvoor je al die jaren hard getraind hebt en meld je team aan bij Marijke Barnhoorn: 

*Op woensdagavond staat de Luxury Bingo (zie HIER ) op het programma. De belangstelling is enorm, de Ladiesnight is zo goed als uitverkocht. Het sponsorhome staat deze avond in het teken van bingo, mode, muziek en gezelligheid! De dresscode is Goois. Er zijn nog slechts enkele kaarten (30,00 EUR per stuk) beschikbaar. Mail voor meer informatie naar marjoleinhoek@live.nl of houd de berichtgevingen op social media in de gaten.

Donderdag 5 juni
 

*Voor velen staat op donderdag het hoogtepunt van de Familiedagen op het programma: de Culinaire Avond oftewel Quick Boys Culinair. Dit jaar nog grootser dan ooit tevoren! Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Beachclub Zomers, Het Wapen van Katwijk, Keurslagerij Vooijs, Strandpaviljoen het Wantveld, Kade 8, Visfileren.nl, Reypenaer, De Oesterman, Food Entertainment, Wijnkooperij Chiel Kuiper en nog vele anderen. De kaartverkoop verloopt zeer succesvol. De kaarten à 30,00 EUR per stuk zijn te koop bij Huug van Beelen en Marijke Barnhoorn. Klik HIER voor meer informatie. Aanvang van de avond is 20:00 uur;        

*Ook op donderdag vindt er de nodige sportiviteit plaats. Vanaf 18.30 uur gaan de B-junioren hun uiterste best doen in onderlinge wedstrijden.  

Vrijdag 6 juni 

*Geen voetbal op vrijdag? Zeker wel! Vanaf 18:00 uur strijden de A-junioren en de Senioren om de eer in onderlinge wedstrijden op de velden van sportpark Nieuw Zuid. Meedoen? Geef je met je team op bij Marijke Barnhoorn!
 
*De vrijdagavond staat traditioneel in het teken van feest. Ook deze keer weer. De organisatie is erin geslaagd om een topact naar Nieuw Zuid te halen tijdens de Familiedagen 2014. In het clubhuis zal Radio 538 DJ’s On Tour, met Edwin Noorlander en Jens Timmermans, een knallend optreden verzorgen. Een avondvullend programma met muziek en entertainment. De kaartverkoop, in handen van de Supportersvereniging Quick Boys, is gestart. Klik HIER voor meer informatie. 

*Is Radio 538 niet jouw favoriete radiozender? Geen paniek, ook dan hoef je niet verplicht thuis te blijven. Om 19:00 uur kun je met je fiets verzamelen vóór de kantine vanwaar men zal vertrekken naar het boothuis van de KNRM voor een exclusieve rondleiding in de uitvalsbasis van de reddingsmaatschappij. Om omstreeks 20:45 uur fietsen de deelnemers weer terug naar Nieuw Zuid, alwaar de zij, maar ook alle andere liefhebbers van een gezellige avond worden verwacht in het sponsorhome voor de Lounge Avond met Jan Spek;    
*Om 21:00 uur kun je in het onderkomen van de Businessclub dus loungen met Jan Spek. Onder leiding van deze artiest worden de gezelligste meezingers voorgedragen. Het belooft een sfeervolle avond te worden;

Zaterdag 7 juni 

*Na de muzikale vrijdag staan op zaterdag diverse slotevenementen op het programma. ‘s Morgens is het Evenementenplein vanaf 10:00 uur ingericht om jou feestelijk te ontvangen met de traditionele draaiorgelmuziek.  Ook kunnen de kinderen zich laten schminken en is er een van 11:00 – 12:00 uur een heus circus in de kantine voor een ieder van 3 tot en met 12 jaar. Een absolute aanrader!
Klik hier voor meer informatie over het Circus Quick Boys Kids

*Deze Familiedagen gaan we op sjiek. De crisis is voorbij: geen container schieten meer, dit jaar mag je op het hoofdveld proberen om de bal in een cabrio te mikken. 

 *Er is kermis op Nieuw Zuid! Rond het middaguur draait er een gezellige kermis op het sportpark. Dit jaar kunnen er vanwege renovaties op de velden niet al te veel springkussens worden geplaatst, daardoor heeft de organisatie nu gekozen voor een nostalgisch reuzenrad, een nostalgische draaimolen, een heuse schiettent, een boksbal (wie kan het hardst slaan?), een kop van Jut (voor de herkansers: wie kan het hardst meppen?), een voetbalkicker (wie kan het hardst schieten?) en nog veel meer. Prijzen, prijzen, prijzen. Winnen, winnen, winnen. Prijzen winnen! Op de kermis van Quick Boys!

*Het Evenementenplein zal ‘s middags wederom in het teken staan van gezelligheid en vertier voor jong en oud. DJ Arie van Rooijen is na een paar vrije dagen weer van de partij en draait de leukste platen uit zijn uitgebreide selectie.
Deze keer geen Voice of Kwie Bois, wel een Open Podium. Een ieder kan zijn of haar zangkunsten tonen met medewerking van de band West Coast. Meld je aan bij Gerard Zuijderduin (06-17706141);

*Natuurlijk worden op deze zaterdag ook de finales gespeeld van de onderlinge wedstrijden:
09.00 – 11.00 uur: C-junioren en D-pupillen;
11.00 – 12.30 uur: B-junioren;
13.00 – 15.00 uur: Landenteam, E- en F-pupillen;
15.00 – 17.00 uur: A-junioren en Senioren.
  
*Na vrijdag uitgefeest? Dan heb je pech, want op zaterdagavond staat opnieuw een feestje in de kantine gepland. Later meer informatie over de traditionele afsluiter van de Familiedagen van K.v.v. Quick Boys!

Geef een antwoord