Jeugdlid Julian van Rijn (6 jaar) overleden

Condoleren woensdag a.s., rouwdienst en begrafenis vrijdag a.s., herdenkingsplechtigheid zaterdag a.s.
Wij hebben het droevige en onwaarschijnlijke bericht ontvangen dat totaal onverwacht op 6-jarige leeftijd is overleden ons jeugdlid Julian van Rijn.

Julian was sinds 2007 lid van onze vereniging en speelde vanaf zijn vijfde in de landenteams. Dit deed hij met zeer veel enthousiasme in de teams Frankrijk, Griekenland, Italië en tot slot in het team Uruguay. Zijn grote voorbeeld was zijn neef Pascal, lid van de A-selectie van Quick Boys.

Dat Julian er niet meer is vervult ons met onbeschrijfelijk veel pijn en verdriet.
Als eerbetoon aan Julian heeft voorzitter Henk-Jan van Maanen voorafgaand aan de nacompetitiewedstrijd tussen Quick Boys en Ajax zaterdag 1 een toespraak gehouden, gevolgd door enkele emotionele woorden van het nichtje van Julian. Voor de aftrap was er een indrukwekkende minuut stilte. In de zesde minuut van de wedstrijd werd door de supporters een groot spandoek ‘JULIAN R.I.P.’ getoond en werden er zes fakkels afgestoken.

Wij wensen Jaco, Ariea, Anouk en de overige nabestaanden heel veel kracht en sterkte bij het dragen van dit enorme verlies.

In verband met het overlijden van Julian van Rijn vindt aankomende zaterdag om 11:00 uur een korte herdenkingsdienst in het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid plaats. Voor de herdenking worden naast de familieleden en kennissen van Julian, alle spelers van de Landenteams met hun ouders alsmede overige leden van K.v.v. Quick Boys en belangstellenden uitgenodigd.
Na de herdenking zullen de spelers van de Landenteams ballonnen oplaten op het F-veld ter nagedachtenis van Julian.

Bestuur K.v.v. Quick Boys
Supportersvereniging K.v.v. Quick Boys
Businessclub K.v.v. Quick Boys

In de rouwkaart die onderstaand als bijlage is geplaatst vindt u meer informatie over het condoleren, de rouwdienst en de begrafenis.

Geef een antwoord