Erewedstrijd Derek van der Plas

Het afscheid van een clubicoon
Afgelopen weekeinde kwam een einde aan de glansrijke carrière van Derek van der Plas. Na veertien seizoenen in de hoofdmacht gespeeld te hebben, hangt het clubicoon zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Gelukkig zal Derek niet verloren gaan voor de club, want hij zal volgend seizoen gaan starten met een trainersopleiding en daarnaast aan de slag gaan als jeugdselectie- trainer. 

Aanstaande zaterdag staat in het teken van het afscheid van de speler die Quick Boys altijd, in goede en slechte tijden, trouw is gebleven. Quick Boys 1 speelt dan tegen een All Star Team welke is samengesteld door de hoofdrolspeler.
Derek van der Plas is een speler op wie de club trots mag zijn. Hij speelde meer dan 250 wedstrijden als basisspeler in het eerste elftal van Quick Boys. De zeer succesvolle kilometervreter is een voorbeeld voor jeugd en heeft de blauwwitten nooit in de steek gelaten. Een bijzondere speler waar de club trots op mag zijn. Daarom zal zijn afscheid in het teken staan van het tonen van respect wat hem toekomt.

Het All Star Team zal onder leiding staan van de trainers Gert Aandewiel, Arjen van der Werf, John Blok, Fred Kanbier, Leen van der Plas en verzorger Hans Ultee. Derek heeft onder andere Hendrik van Beelen, Brian Mussche, Dennis den Turk, Maarten Bak, Marnix van der Gun, Michael Ros, Raymond Flaton, Jan Schaap, Peter Timmermans, Peter Kromhout, Remco Torken en Michael van der Heijden geselecteerd voor zijn erewedstrijd. Bovendien is arbiter De Winter uitgenodigd door Derek.

Langs deze weg wordt iedere voetballiefhebber van harte uitgenodigd om bij de erewedstrijd, die in het teken staat van het afscheid van Derek van der Plas, aanwezig te zijn.
Het duel tussen het eerste elftal en het All Star Team begint aanstaande zaterdag om 15:00 uur en wordt afgewerkt op het hoofdveld van sportpark Nieuw Zuid. De toegang is uiteraard gratis.

Geef een antwoord