Derek van der Plas zwaait af in stijl

Quick Boys neemt afscheid van een clubicoon
Nadat Derek van der Plas een week eerder zijn laatste officiële wedstrijd namens Quick Boys had gespeeld tegen de amateurs van Ajax, stond de club afgelopen weekeinde uitgebreid stil bij zijn afscheid. Met een erewedstrijd werd de kilometervreter bedankt voor zijn prestaties en tomeloze inzet in veertien (!) seizoenen in het eerste elftal van de blauwwitten.

Na ontvangst van zijn familie, vrienden en overige genodigden in de bestuurskamer werd in het bijzijn van Derek onder de hoofdtribune een fraaie plaquette onthuld ter ere van de middenvelder. Vervolgens mocht het toegestroomde publiek zich klaarmaken voor het duel tussen het huidige eerste elftal en een speciaal door Derek samengesteld Quick Boys All Star Team, dat werd gecoacht door Gert Aandewiel, Arjen van der Werf en John Blok. Voor aanvang van het duel werd Derek verrast door zijn familie met twee plakboeken vol met krantenknipsels. De hoofdpersoon van de middag won met de Quick Boys All Stars uiteindelijk met 3-1 mede dankzij twee doelpunten van de afzwaaiende Derek.

Na afloop van het duel nam hij afscheid van zijn supporters die hem op een fraaie manier in het zonnetje zetten. De fans overhandigden hem in de kleedkamer de spandoek die zij speciaal voor hem hadden laten maken. In het sponsorhome kreeg Derek bovendien twee fraaie persoonlijke geschenken overhandigd en werd uitgebreid nagepraat over zijn succesvolle carrière als voetballer.

Klik HIER voor de door huisfotograaf Hans van Duijn gemaakte uitgebreide fotoreportage van de erewedstrijd van Derek van der Plas.

Geef een antwoord