Topseizoen Quick Boys E3

Seizoen eigenlijk alleen maar een hoogtepunt geweest
Quick Boys E3 begon voortvarend onder leiding van Vincent van der Plas en Gerard van der Plas. Beginnend in de 2e klasse van de bekercompetitie werd al vrij snel duidelijk dat de teams waartegen de jongens moesten voetballen een maatje te klein waren. Quick Boys E3 mocht daarom daarna dus in de 1e klasse van de competitie uitkomen.

In die 1e klasse speelden echter jongens van ten minste 1 jaar ouder en vaak een kop groter. De jongens van Quick Boys E3 zijn hier weinig van onder de indruk geweest en bleven hun eigen spel spelen. Met veel druk naar voren en veel positie spel maakte Quick Boys E3 het elke tegenstander moeilijk.

Uiteindelijk bleven er dan ook 3 teams om de titel strijden: DoCos E1, UDO E1 en Quick Boys E3. Het mooiste compliment kregen de jongens van de overige tegenstanders, omdat zij vonden dat Quick Boys E3 het beste voetbal speelde en zij Quick Boys E3 daarom de titel gunden. 

Met nog een paar wedstrijden te gaan kwam DoCos E1 op Nieuw Zuid. Quick Boys E3 moest winnen om nog kans te maken op de titel. Met een 4-1 nederlaag werd DoCos E1 naar huis gestuurd. Op 17 mei mocht Quick Boys E3 daarom de kampioenswedstrijd spelen tegen RKAVV E1. Het voltallige publiek dat aanwezig was werd een galavoorstelling van jewelste voorgeschoteld. Quick Boys E3 won met 8-0(!) en mocht de (kinder)champagne ontkurken. 

Ook in de doordeweekse wedstijden liet het team een sterke indruk achter met als hoogtepunt het nipte verlies tegen Feyenoord (2-3). Het seizoen werd afgesloten met een gezellig weekend weg met trainers, spelers en ouders in Geldrop, waar de jongens een sterk toernooi speelden.

Dank van de ouders gaat uit naar trainers Gerard en Vincent. Complimenten gaan uit naar de spelers die dit seizoen met elkaar zijn omgegaan als een vriendenteam. Het seizoen zal nog worden afgesloten met en gezellig avondje met elkaar en dan is dit seizoen meer dan geslaagd geweest.

Geef een antwoord