Berry Kralt nieuwe trainer Quick Boys 3

De technische staf voor de seniorenselectieteams is rond
Met ingang van volgend seizoen is Berry Kralt de nieuwe trainer van het derde elftal. Hij volgt André Zweistra en Martin Haasnoot op die Quick Boys 3 in het afgelopen seizoen naar de vijfde plaats in de reserve 1e klasse A wisten te loodsen.

Kralt (33) is voorheen trainer geweest van Rijnsburgse Boys E1, D1 en B1. Verder is de inwoner van Katwijk zes seizoenen verbonden geweest aan de jeugdopleiding van Voorschoten’97 als trainer van de B- en C-junioren.
Bij het derde elftal zal Kralt, die in het bezit is van de vereiste trainerspapieren, de ingeslagen weg van zijn voorgangers vervolgen en zich inzetten om de spelers de stap naar Quick Boys 2 te laten maken. Het spelen in het derde elftal zorgt voor een perfecte gewenning aan het seniorenvoetbal voor de spelers die doorstromen vanuit de jeugdopleiding, waarna niet zelden de succesvolle promotie naar de reserves volgt. Er zal om die reden sprake zijn van een nauwe samenwerking met Sjaak Polak, de nieuwe trainer van het tweede elftal.

Het Technisch Management wil Berry van harte welkom heten op sportpark Nieuw Zuid en wenst hem veel succes toe met het derde elftal.

Geef een antwoord