Quick Boys Festival is groot succes geworden

Beachsoccer, muziek en BBQ
Zaterdag 5 juli was het weer zover! Het jaarlijks terugkerende Quick Boys Beachsoccer Tournament. De 6e editie van dit door en voor supporters georganiseerde evenement. Dit jaar zelfs uitgebreid tot een waar festival met muziek en aansluitende BBQ bij strandpaviljoen D(e)ining19.

De dag begon druilerig, maar dat weerhield de supporters er niet van om alles te geven op het zware zand. Nadat 4 ploegen een heuse zondvloed overleefd hadden werden zij beloond voor hun enthousiasme. De zon brak door en binnen no-time stonden de supporters met een biertje in de hand op het terras, begeleidt door de dj’s die de stemming er goed in brachten.

Uiteindelijk bleek team QBF de sterkste van de 16 strijdende teams en pakten voor de 2e keer, na 3 jaar achtereenvolgens in de finale te hebben gestaan, de felbegeerde beker. Deze werd overhandigd door medeorganisator Pieter van Klaveren.

Na de uitreiking was het tijd voor een overheerlijke BBQ bereidt door chef-kok Robin van Klaveren en zijn team. De band WestCoast nam de muzikale leiding over. Met klassiekers van Pearl Jam, Golden Earing, U2 en vele andere muzikale grootheden wisten zij het publiek prima te vermaken.
 
Zo’n fantastische dag verdiende natuurlijk een mooie afsluiter, deze werd zondag 29 juni bevestigd, het Nederlands elftal plaatste zich voor de WK kwartfinale. Op twee grote schermen werd deze wedstrijd dan ook massaal gevolgd. Een stroomstoring gooide echter roet in het eten, maar gelukkig liep het goed af en plaatste het Nederlands elftal zich voor de halve finale.

Wij willen iedereen bedanken die deze dag tot zo’n succes hebben gemaakt en zien jullie volgend jaar graag weer terug!

Een extra dank gaat uit naar alle sponsoren die dit evenement mede mogelijk hebben gemaakt:
D(e)ining19, Wapen van Kattuk, Profile Paul, Wiesmeijer Boeketterie, Trnsprnt, Buis & Zn. Woninginrichting, Pebbler, Pluimgraaff Mode & Sport, Robius, Aannemersbedrijf Herman vd Plas, Potters en Vooijs, Stucadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys en Schildersbedrijf BDS.

Foto: Jan Valk Fotografie

Geef een antwoord