De kop is eraf

Een geslaagde Open Dag ondanks hindernissen
Afgelopen zaterdag vond op sportpark Nieuw Zuid de Open Dag plaats, de traditionele start van het nieuwe seizoen. De organisatie beleefde de nodige tegenslagen in aanloop en tijdens het evenement, maar uiteindelijk hebben heel veel mensen een leuk begin van het nieuwe voetbaljaar kunnen beleven. Bovendien heeft het eerste elftal de Open Dag weten op te leuken door een oefenduel met zondagtopklasser HFC EDO met 3-1 te winnen. 

Vanwege de ingrijpende werkzaamheden aan het hoofdveld moesten de spelers van de Landenteams en de A-selectie op een alternatieve manier gepresenteerd worden op het kantineplein. Het spelen van onderlinge partijtjes op het eerste veld is natuurlijk veel leuker, maar gelukkig hebben de jongste talenten zich ook uitstekend kunnen uitleven tijdens de voetbalclinic op het vernieuwde en prachtige veld 2. 

De Open Dag werd afgesloten met De Diedjees. De trekking van de QBF-loterij vormde het slotstuk van het evenement. Hierdoor volgt de uitslag van de verloting:

1. Voetbalreis naar een thuisduel van Tottenham Hotspur: 244
2. Dinerbon Wapen van Kattuk: 167
3. Dinerbon Wapen van Kattuk: 025
4. Dinerbon D(e)ining 19: 066
5. Dinerbon D(e)ining 19: 453
6. Tegoedbon ‘t Kippeschuurtje: 449
7. Tegoedbon ‘t Kippeschuurtje: 310
8. Tegoedbon Schuitemaker Vis: 156
9. Tegoedbon Schuitemaker Vis: 015

 De prijzen zijn tegen inlevering van de winnende lotnummers af te halen bij de leden van de Sfeercommissie. De sponsors van de prijzen worden langs deze weg nogmaals hartelijk bedankt. Ook alle lotenkopers worden bedankt. De opbrengst van de loterij zal worden gebruikt voor de sfeeractie tijdens de derby’s in het komende seizoen.

Geef een antwoord