Vacature: video-analist bij Quick Boys 1

Wil jij onderdeel uitmaken van de TS?

De technische staf van Quick Boys is op zoek naar een video-analist. Deze functie kan door 1 of 2 personen worden ingevuld. De video-analist gaat onderdeel uitmaken van de technische staf van Quick Boys en rapporteert direct aan de hoofdtrainer.

De werkzaamheden van de video-analist zijn als volgt:

  • Filmen van thuis- en/of uitwedstrijden en/of trainingen van Quick Boys 1
  • Het analyseren van de wedstrijden dmv het analyseprogramma Nacsport
  • Het rapporteren van de analyse aan de hoofdtrainer en assistent trainer van Quick Boys 1
  • Het voorbereiden van besprekingen nav de beelden met Quick Boys 1 en/of specifieke spelers.
  • Beheren van de database met alle filmbeelden.

 

Uiteraard kan de video-analist gebruik maken van alle aanwezige apparatuur bij Quick Boys: (goede filmcamera, up to date laptop, het programma Nacsport, etc). Hij krijgt ook toegang tot alle wedstrijden van Quick Boys 1. Indien gewenst krijgt de video-analist van Nacsport begeleiding in het gebruik van het analyseprogramma.

Een gesprek met de hoofdtrainer is onderdeel van de procedure. Voetbalinhoudelijke kennis is een pre maar per se niet vereist.

Analysebeelden zijn zeer belangrijk voor Quick Boys 1 en individuele spelers van Quick Boys. De video-analist bekleedt dan ook een belangrijke functie in de technische staf. Voor deze functie is een gepaste vergoeding beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot bestuurslid voetbalzaken Cees Haasnoot, ceeshaasnoot@quickboys.nl of via nummer 06 51 18 83 70

Geef een antwoord