Contract met Jaap van der Plas verlengd

Sinds gisteren (vrijdag) bivakkeren de blauwwitten op Tenerife. Het trainingskamp op het Canarische eiland staat niet alleen in het teken van de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Aldaar vinden namelijk ook de contractbesprekingen plaats met de huidige spelersgroep. Met Jaap van der Plas (27) is overeenstemming bereikt over een langer verblijf op sportpark Nieuw Zuid. Na Martijn de Zwart (doorlopend contract), Joey Ravensbergen, Thom de Vries en Yuri Guijt is Van der Plas de volgende exponent van de jeugdopleiding van K.v.v. Quick Boys die volgend seizoen de blauw-witte clubkleuren zal verdedigen.

De eigen kweek is de trouwste speler van de huidige A-selectie. Hij zal volgend seizoen voor het negende jaar deel uitmaken van de hoofdmacht van Quick Boys. Onder toenmalig trainer John Blok maakte Van der Plas op 2 december 2006 op negentienjarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal in het uitduel met Huizen. Daar waar hij in het verleden als vleugelaanvaller actief was, profileerde Van der Plas zich de laatste wedstrijden voor de winterstop als middenvelder in de basiself van trainer Ted Verdonkschot.

Het Technisch Management wil Van der Plas feliciteren met zijn contractverlenging en wenst hem veel succes toe met de voortzetting van zijn sportieve carrière op Nieuw Zuid.

Geef een antwoord