Quick Boys neemt afscheid van Tommy Bekooij en Maarten Woudenberg

Aan de einde van het huidige seizoen zullen Tommy Bekooij en Maarten Woudenberg sportpark Nieuw Zuid gaan verlaten. Hun aflopende contracten worden niet verlengd door de club. Waar beide spelers volgend seizoen actief zijn, is nog niet bekend.

Bekooij (23) is bezig aan zijn derde seizoen bij Quick Boys. In zijn debuutjaar was de Leidenaar een vaste kracht op Nieuw Zuid. De vleugelaanvaller scoorde acht doelpunten. In het vorige en huidige voetbaljaar is Bekooij minder vaak aan de aftrap verschenen.
De 31-jarige Woudenberg kwam in het seizoen 2013-2014 over van Spakenburg. De Volendamse verdedigende middenvelder droeg het afgelopen anderhalf jaar de aanvoerdersband onder trainer Ted Verdonkschot.

Het Technisch Management wil langs deze weg de spelers hartelijk danken voor hun inzet voor de blauwwitten en daarnaast veel succes toewensen met het vervolg van hun sportieve carrière. Zowel Bekooij als Woudenberg is er alles aan gelegen om het seizoen op gepaste wijze af te sluiten op Nieuw Zuid. 

Geef een antwoord