Yordi Teijsse verlengt bij Quick Boys

Gisterenavond is met Yordi Teijsse overeenstemming bereikt over een langer verblijf op sportpark Nieuw Zuid. De spits, bezig aan zijn eerste seizoen bij de blauwwitten, zal volgend jaar derhalve herenigd gaan worden met aanwinst Robert Steemers. 

De 22-jarige Teijsse kwam afgelopen zomer over van Ter Leede. Bij de Sassenheimers kende de Amsterdammer een zeer succesvol debuutjaar door in het seizoen 2012-2013 met zijn ploeg kampioen van de Hoofdklasse A te worden. Ook in de Topklasse schoot Teijsse uit de startblokken met zeven doelpunten, maar een knieblessure gooide vervolgens roet in het eten. Desalniettemin dwong de personal trainer een transfer naar Quick Boys af waar hij tot nu toe vijf keer het net wist te vinden. In de dorpsderby tegen Katwijk raakte Teijsse op ongelukkige wijze geblesseerd. De revalidatie verloopt voorspoedig en de aanvaller hoopt binnen afzienbare tijd dan ook zijn rentree op de velden maken.

“Door zijn type spel is Teijsse een speler die heel goed bij Quick Boys past”, reageert Gert Aandewiel. “Met hem heeft de club een topspits in huis. Samen met de medische staf hebben wij er alle vertrouwen in dat hij weer helemaal fit wordt. We werken er hard voor om Yordi nog dit seizoen speelklaar te krijgen”, besluit de Technisch Manager.

“Ik ben blij dat er met de overeenstemming nu een eind gekomen is aan alle onzekerheid. Hierdoor kan ik mij volledig focussen op het herstel van mijn blessure”, aldus een opgeluchte Teijsse. “Met de revalidatie gaat het de goede kant op. Bijna elke dag bezoek ik de fysiotherapeut en ben ik bezig met krachtoefeningen. Ik heb echter geleerd van het verleden en ben daarom voorzichtig geworden met het doen van uitspraken over de planning van mijn rentree.  Hopelijk plaatst Quick Boys zich voor de nacompetitie. Ik ga mijn uiterste best doen om dan belangrijk te zijn voor de club.”

Geef een antwoord