Support Act treedt op na Quick Boys – FC Rijnvogels

Aankomende zaterdag 21 februari staat de voetbalkraker Quick Boys – FC Rijnvogels op het programma. Een Katwijkse derby die naar verwachting veel supporters op de been zal brengen. Na afloop wordt er op sportpark Nieuw Zuid een afterparty gehouden waarbij Support Act zal optreden. Nog een reden om naar Nieuw Zuid te komen dus!

De clubs staan met zes punten afstand van elkaar op de ranglijst. Omdat de derby in oktober van vorig jaar onbeslist is gebleven, zullen beide ploegen dus gretiger dan ooit zijn om de felbegeerde drie punten te gaan pakken.

Support Act is een bekende band op Nieuw Zuid. Dit jaar viert de band haar 15-jarig bestaan. Een van de eerste optredens die de band 15 jaar geleden deed, was eveneens op Nieuw Zuid. Het optreden van aankomende zaterdag wordt de tiende keer dat ze er te gast zijn. Support Act doet zaterdag een TOP 2000-repertoire met de beste hits uit de afgelopen decennia. Queen, Michael Jackson, Muse, Stevie Wonder, AC/DC, Adele, De Dijk – het komt allemaal voorbij.

Of je Quick Boys supporter bent, aanhanger van de Rijnvogels of helemaal niet van voetbal houdt – na de wedstrijd doet dat er geen bal meer toe, is iedereen gelijk en wordt gebroederlijk feestgevierd. De wedstrijd begint om 15.00 uur en de afterparty in de kantine van Quick Boys start meteen na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter.

Geef een antwoord