25 september: Footgolf & Golf

Vorig jaar heeft de Businessclub voor de eerste maal in haar historie een heus Footgolf-event georganiseerd. Na alle positieve reacties kon een vervolg niet uitblijven, en dit zal plaatsvinden op vrijdag 25 september a.s.
Golf_BCUiteraard wordt dat gecombineerd met het Businessclub Golftoernooi, dat na vier succesvolle edities niet meer is weg te denken.
Beide events zullen plaatsvinden op Golfbaan De Hoge Dijk te Amsterdam.
 
Footgolf
Dit is vooral bedoeld voor sponsors die minder thuis zijn in de golfsport: u wordt uitgedaagd om uw voetbalkunsten en precisie te showen op de golfbaan. Kijk hier om een impressie te krijgen over footgolf.
Het toernooi start om 15.00 uur. De bus vertrekt om 13.30 uur vanaf Nieuw Zuid. Wie met eigen vervoer reist wordt uiterlijk 14.30 uur verwacht op Golfbaan de Hoge Dijk in Amsterdam.
De eigen bijdrage is € 50,-

Golf
Het toernooi start om 12.30 uur. De bus vertrekt om 10.45 uur vanaf Nieuw Zuid. Wie met eigen vervoer reist wordt uiterlijk 12.00 uur verwacht op Golfbaan de Hoge Dijk in Amsterdam.
De eigen bijdrage is € 75,-

Na afloop van beide toernooien wordt er een heerlijk walking diner geserveerd. Ook tijdens het golfen wordt de inwendige mens overigens niet vergeten.

Indien u interesse heeft verzoeken wij u zich zo spoedig mogelijk aan te melden via één van de onderstaande mailadressen.
Bij deelname aan het golftoernooi graag uw handicap erbij vermelden.

We zien u graag allemaal op 25 september!

Met vriendelijke groet,
Golfcommissie Businessclub Quick Boys

info@bcquickboys.nl
jacoheeringa@bcquickboys.nl
mathijsvanderplas@bcquickboys.nl
corhus@bcquickboys.nl

Geef een antwoord