Quick Boys hervat bekertoernooi in Den Haag

In de tweede ronde van het districtsbekertoernooi is Quick Boys gekoppeld aan zondagtweedeklasser BMT. Op zaterdag 24 oktober aanstaande vindt de hervatting van het bekertoernooi plaats. Het duel op sportpark Escamp I aan de Melis Stokelaan 1750 in Den Haag begint om 17:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter G.W.A. Takacs uit Bergschenhoek. Reis mee en steun de blauwwitten in Den Haag!

Biedt Moedig Tegenstand, opgericht op 1 juni 1911, is momenteel de trotste lijstaanvoerder van de Tweede klasse C van de zondagamateurs. De Hagenaars bereikten de knock-outfase van het bekertoernooi na overwinningen op FC Binnenmaas (3-2), Westlandia-zaterdag (5-2) en een puntendeling met Spartaan’20 (1-1). In de competitie won BMT onder leiding van trainer John de Wit afgelopen zondag met 3-0 van Foreholte en verstevigde met deze overwinning de koppositie.

In de groepsfase kende Quick Boys geen problemen met zondaghoofdklasser RKAVV (3-0), zondageersteklasser Wateringse Veld/GONA (6-0) en zaterdageersteklasser Valken’68 (9-1). Een succesvol verloop van het bekertoernooi vergroot de kansen op deelname aan het prestigieuze KNVB-bekertoernooi. De blauwwitten weten uit eigen ervaring welke sportieve en financiële belangen er op het spel staan. Trainer Jan Zoutman is er dan ook alles aan gelegen om het duel met BMT winnend af te sluiten. Bovendien zal Quick Boys de goede lijn van de afgelopen weken willen doortrekken in Den Haag.

Geef een antwoord