Leerzaam MBP voetbalkamp voor Quick Boys-jeugd

In de herfstvakantie organiseerde Sport Networking, in samenwerking met Quick Boys, een MBP elite voetbalkamp. Op het geweldige sportpark Nieuw Zuid werden de voetballers drie dagen lang getraind door Eduard Fortet Aguilar. Eduard is o.a. werkzaam geweest binnen de jeugdopleiding van Barcelona “La Masía” en werd voor deze voetbaldriedaagse speciaal ingevlogen vanuit Barcelona!

Technische en tactische trainingen stonden centraal, waarbij alle voetballers zich keihard in het zweet hebben gewerkt. Dribbelen, passen, vrijlopen, positiespel, afronden en nog veel meer. Alle facetten van het voetbal zijn de revue gepasseerd en iedereen heeft zich voor de volle 100% ingezet.

Tussen de trainingen door was er ook voldoende tijd om te “chillen” en werd er in de commissiekamer genoten van indrukwekkende filmpjes. Geweldige doelpunten, rondo’tjes en niet te vergeten de voetbalbloopers. Daarnaast heeft iedereen dagelijks kunnen genieten van een overheerlijke  en gezonde lunch. Zelfs tijdens de lunch droop de gretigheid er vanaf en wilde de groep na 30 minuten pauze alweer het veld op om met de bal aan de slag te gaan.

Een leuke een leerzame driedaagse werd afgesloten met het overhandigen van een certificaat en een signeersessie met Eduard. Een handtekening op het ontvangen Nike shirt mocht natuurlijk niet ontbreken en kon iedereen op de foto samen met de trainer.

Namens Sport Networking willen wij alle deelnemers nogmaals bedanken voor deelname. Breng jouw enthousiasme en ervaringen tijdens de voetbaldriedaagse over op je teamgenootjes en wellicht zien we elkaar volgend seizoen weer op sportpark Nieuw Zuid!

voetbalkamp_2015
“Coole trainingen hoor, dit soort oefeningen kende ik nog helemaal niet”

Geef een antwoord