Update FIFA 16: let op gewijzigd speelschema!

Op maandag 28 december a.s. organiseert de Jeugdactiviteitencommissie voor de eerste maal het FIFA Playstation Game Toernooi, mede mogelijk gemaakt door de Club van 100.
De winnaar mag zich de eerste Quick Boys FIFA kampioen noemen! Alle A, B, en C-junioren en D-pupillen mogen aan het toernooi deelnemen. Meisjes zijn uiteraard ook van harte welkom!

Fifa_16_logoDe organisatie wordt zeer professioneel aangepakt, met grote schermen en de allernieuwste apparatuur in het clubhuis. De finales worden gespeeld op een levensgroot scherm van 4 bij 4 meter, zodat we met z’n allen kunnen genieten van de allesbepalende en zinderende afloop van het toernooi.

Dus … even lekker een paar uur uit je dak, zo voor kerst: de D-jeugd vanaf 14 uur en de A t/m C-junioren van 18 tot ca. 21 uur!
Er doet ook een zeer bijzonder koppel mee uit ons 1e elftal. Wie? Dat blijft een verrassing: kom zelf maar kijken, of probeer je ze te verslaan?

De winnaars in de jongere categorie plaatsen zich direct voor de landelijke FIFA-finale in het Philips Stadion in Eindhoven, alwaar de Nederlandse kampioenschappen World FIFA Games worden georganiseerd.

Vraag aan je teamgenoten of ze ook zin hebben! Schrijf je snel in via het inschrijfformulier in de bijlage, liefst als koppel, maar alleen mag ook. Aanmelden kan trouwens ook via je jeugdleider, in het jeugdhonk, in de commissiekamer of bij Jan Kuijt. Bellen (06-53156603) of mailen met jeugdvoorzitter Jan Guijt is eveneens goed.
Update 23/12: er zijn nog enkele plaatsen vrij. Wie op tijd aanwezig is kan zich zelfs ter plekke op de 28e nog opgeven!

De kosten bedragen slechts € 3. Dit is inclusief patat en consumptie, dus thuisblijven in de vakantie is duurder. Wie niet komt krijgt spijt!

Het inschrijfformulier kan worden ingeleverd bij Jan Kuijt, in het Honk of het Koffiehokje:

FIFA_Toernooi_inschrijfformulier

Geef een antwoord