Opbrengst Oudejaarsborrel naar KiKa

Traditiegetrouw is op Oudejaarsdag het clubhuis geopend voor de afsluitende borrel van het jaar. De opbrengst van de Oudejaarsborrel op sportpark Nieuw Zuid wordt ieder jaar gedoneerd aan een goed doel. Dit keer is Stichting KiKa de bestemming van de baromzet, in het bijzonder de actie Fay’s run for KiKa.

Enkele maanden geleden is bij de dochter van spelend lid Herman Janssen en kleindochter van Henk Janssen, de beheerder van het Supportershome, leukemie vastgesteld. Fay (3) heeft de ALL-variant en moet zware behandelingen ondergaan. Maar zij doet het tot nu toe fantastisch!
De familie van Fay wil graag in financiële zin een steentje bijdragen aan de onderzoeken om de genezingskans bij kinderen van kanker te vergroten. Zo zal een groep hardlopers op zondag 6 maart 2016 meedoen aan De 20 van Alphen. Tot die tijd zullen de deelnemers via sponsoring, inzameling en andere actie zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor KiKa. Zie www.sportenvoorkika.nl/fays-run-voor-kika voor meer informatie.

Draag jij ook jouw steentje bij? Voorgaande jaren was de belangstelling zowel op het veld als in de kantine bijzonder groot. Quick Boys Vrouwen 1 speelt bovendien tegen een team van ex-speelsters van de club. Klik HIER voor meer informatie over deze bijzondere wedstrijd. Daarnaast staat ook de traditionele Oudejaarswedstrijd tussen de Pupillencommissie en de Juniorencommissie op het programma (aanvang: 10.30 uur).

Iedereen wordt langs deze weg van harte uitgenodigd om zowel de wedstrijd als de borrel bij te wonen en zodoende een bijdrage te leveren aan de acties voor het goede doel.
Tijdens de borrel worden diverse hapjes geserveerd, waaronder heerlijke gebakken vis. Het clubhuis opent haar deuren om 10:30 uur. Graag tot straks!

Jan van Wolferen
Voorzitter Clubhuiscommissie K.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord