FIFA Playstation Game Toernooi groot succes

Maandag 28 december was het dan eindelijk zover: deze dag vond het allereerste FIFA Playstation Game Toernooi plaats op sportpark Nieuw Zuid.

In de middag, tussen 14 en 18 uur, was de ruimte voor de D-pupillen. Vanuit deze groep hadden zich 26 teams aangemeld. Er werd gespeeld in poules en gestreden om een finaleplaats. Tussen de bedrijven door konden de spelers zich tegoed doen aan drinken en een patatje. De finale van de D-pupillen werd uiteindelijk gewonnen door Jouke Vlieland (D1) en Robin Ouwehand (D2). Het ging er soms stevig aan toe, maar gezellig was het zeker!

Vanaf 18 uur was de avondploeg aan de beurt. Deze bestond uit A-, B- en C-junioren, 4 teams van Quick Boys 8 en 2 spelers van Quick Boys 1, te weten Jesse Driebergen en Yordi Teijsse. De winnaars van dit toernooi, waaraan ook 26 teams deelnamen, waren Davy van Voorst en Robin Pluimgraaff (B-junioren).

Zowel de winnaars van het middagtoernooi alsmede de winnaars van het avondtoernooi mogen in het Philips Stadion te Eindhoven meedoen aan de landelijke finale, die waarschijnlijk in het voorjaar van 2016 gespeeld zal worden.

De organisatie bedankt alle deelnemers en leden van de Jeugdactiviteitencommissie die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt. In het bijzonder worden de Club van Honderd en Horesca/Horescavo uit Leiderdorp bedankt voor hun bijdrage.

De winnaars van de beide toernooien:

  

Geef een antwoord