Jong Quick Boys verliest van VVSB

Jong Quick Boys heeft de uitwedstrijd tegen VVSB verloren. Beide teams, geplaagd door de wind, kwamen moeilijk aan voetballen toe. Opvallend was dat het team dat tegen de wind in speelde meer kansen creëerde dan het team dat de wind mee had. Na 10 minuten kwam VVSB na een vloeiende aanval verdiend op voorsprong. Ondanks de weersomstandigheden bleef het een boeiende wedstrijd om naar te kijken. Toch was het VVSB dat met een 2-0 voorsprong de rust in ging.

In de tweede helft kwam Quick Boys meer aan voetballen toe en creëerde ook meer kansen. Na een kwartier mocht Artjan van der Plas de aansluitingstreffer binnen schieten. Net als de eerste goal van de thuisclub was de aanval voorafgaand aan dit doelpunt ook uit het boekje. Quick Boys ging op jacht naar de gelijkmaker, maar wist het resterende half uur niet meer te scoren zodat de 2-1 eindstand bleef staan toen scheidsrechter Roelof Luinge voor het eindsignaal floot.