Voorverkoop Noordwijk – Quick Boys

Na de belangrijke overwinning op ASWH (2-0) en het behalen van de tweede periodetitel kijkt een ieder die Quick Boys een warm hart toedraagt alvast reikhalzend uit naar zaterdag 20 februari. Dan staat om 14:30 uur de topper tussen Noordwijk en Quick Boys op het programma, het duel tussen de twee grote favorieten voor de titel in de Hoofdklasse B.

Vanwege de te verwachten publieke belangstelling zal op sportpark Nieuw Zuid in aanloop naar de kraker een tweetal voorverkoopmomenten plaatsvinden. Op donderdag 18 februari tussen 20:00 en 22:00 uur zijn de toegangskaarten in het clubhuis verkrijgbaar. Ook op vrijdag 19 februari tussen 20:00 en 22:00 uur kunnen tijdens het Quick Boys Café XXL in het Supportershome de tickets worden gekocht. Iedere Quick Boys-fan die in het bezit is van een kaart die in de voorverkoop is gekocht, kan gebruikmaken van een aparte ingang bij sportpark Duinwetering om de doorloop te bevorderen.

Staanplaats: € 10,00
Jeugdkaart: € 5,00

Noordwijk heeft geen 65+ kaarten in het assortiment. Degenen die niet zo lang willen wachten kunnen terecht bij Pluimgraaff Schoenen & Voetbal op de Taatedam te Katwijk aan Zee. Let op: bij de winkel zijn alleen tickets voor staanplaatsen beschikbaar en deze dienen contant te worden betaald. 

Geef een antwoord