Doelman Ruben van der Does verlaat K.v.v. Quick Boys

Aan het einde van het lopende voetbalseizoen zal Ruben van der Does afscheid nemen van sportpark Nieuw Zuid. De doelman heeft het Technisch Management van K.v.v. Quick Boys laten weten zijn heil elders te zullen gaan zoeken. Inmiddels heeft Van der Does een contract getekend bij competitiegenoot Ter Leede uit Sassenheim. 

De 24-jarige Van der Does, een product uit de eigen jeugdopleiding, is bezig aan zijn zesde seizoen in de A-selectie van de blauwwitten. De talentvolle doelman heeft vanwege de hevige concurrentiestrijd op Nieuw Zuid nooit een vaste plaats onder de lat kunnen bemachtigen. Van der Does kwam in de afgelopen seizoenen tot drie basisoptredens in de hoofdmacht van Quick Boys. In het tweede elftal is de geboren Valkenburger een vaste waarde en heeft hij de nodige successen geboekt. Zijn ontwikkeling in Sassenheim zal op de voet worden gevolgd.

Langs deze weg wordt Ruben van der Does nogmaals hartelijk bedankt voor bewezen diensten en daarnaast heel veel succes toegewenst met het vervolg van zijn sportieve carrière.

Geef een antwoord