Jong Quick Boys wint van Jong Rijnsburgse Boys

De beginfase beloofde veel goeds voor dit duel tussen twee gretige teams. Quick Boys kreeg een aantal kansjes die onbenut bleven terwijl Rijnsburgse Boys van de eerste mogelijkheid gebruik maakte om de score te openen. Quick Boys ging op zoek naar de gelijkmaker, maar kwam niet verder dan een bal op de paal. Richting de theepauze kregen de Rijnsburgers een penalty en verzilverde deze ook zodat de marge vergroot werd naar 0-2. Vlak voor het rustsignaal mocht Max van Steen de aansluitingstreffer maken.

In de tweede helft ging Quick Boys op zoek naar de gelijkmaker. De bezoekers kwamen in deze fase even niet in het spel voor waardoor Jan de Bruin na vijf minuten voor de 2-2 mocht tekenen. Nog geen twee minuten later was het Benjamin van den Haak die de thuisclub op voorsprong bracht. Rijnsburgse Boys wist hier niet veel tegenover te zetten. Met nog iets minder dan een half uur op de klok was het wederom Benjamin van den Haak die binnen mocht schieten: 4-2.

In de slotfase waren er buiten wat scrimmages voor de goal van Quick Boys en een paar speldenprikjes aan de kant geen echte kansen meer om de score te veranderen zodat Quick Boys aansluit bij de top en Rijnsburgse Boys af lijkt te haken voor de titel.