Quick Boys B2 bezoekt teamsponsor Afak

Afgelopen donderdagmiddag heeft de B2 van Quick Boys een bezoek gebracht aan teamsponsor Afak Techniek BV, als onderdeel van het teamuitje. Afak is specialist op het gebied van verpakkings- en verwerkingsmachines, met name op visserijschepen. Niet alleen in Nederland, maar ook op onder meer Russische en IJslandse schepen is Afak te vinden.

Afak sponsort bij de B2 de jassen en tassen. Buis van Velzen, directeur bij Afak, ontving het team en de begeleiding. Na een introductie werd een interessante rondleiding door het bedrijf gestart. Meerdere lopende projecten en innovaties werden door Van Velzen uitgelegd aan de geconcentreerd luisterende jongens. Onder de projecten onder meer het snijden van staal met laserlicht, roestvrijstaal voor het behandelen van roest, en nog diverse andere specialistische technieken.

Na een rondleiding in de fabriek gingen we een aantal etages hoger naar het vernieuwde kantoorpand. Aldaar, op de tekenafdeling, werd uitgelegd en getoond hoe met een hoogwaardig en hightech tekenprogramma (3D) alles wordt voorbereid. Hierna zat het bezoek aan Afak in ‘t Heen erop. Al met al was het een zeer interessant bezoek voor de B-junioren, temeer zij ook voor keuzes staan in hun maatschappelijke carrière.

De dag werd afgesloten met een bezoek aan de bowlingbaan, waarna in een Katwijks restaurant het uitje werd afgesloten. Een fantastische middag en avond, mede mogelijk gemaakt door Afak en enkele ouders.

Geef een antwoord