Jarige Arie de Vreugd schuift definitief door naar A-selectie

In navolging van Dennis van der Plas, Jim Gillissen en Max van Steen is Arie de Vreugd de volgende talentvolle speler die zijn status als zogenaamde potential met ingang van volgend seizoen opgewaardeerd ziet worden. De verdediger is komend voetbaljaar namelijk een volwaardig lid van de A-selectie van K.v.v. Quick Boys.

De Vreugd, die vandaag zijn 21e verjaardag viert, maakte vorig seizoen de overstap van Quick Boys A1 naar de senioren en groeide spoedig uit tot een vaste waarde in het tweede elftal. Onder trainer Jan Zoutman heeft de eigen kweek als potential de kans gekregen om zich verder te ontwikkelen op fysiek, tactisch en technisch vlak tijdens trainingen en oefenwedstrijden. De inwoner van Rijnsburg, inzetbaar als centrale verdediger en rechtsback, heeft de nodige stappen gemaakt en maakt aanspraak op een plaats in de definitieve A-selectie voor het seizoen 2016-2017.

Langs deze weg wordt De Vreugd van harte gefeliciteerd met zijn eerste contract. Het Technisch Management wenst dat hij zich komend seizoen verder zal ontplooien op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord