Jaap van der Plas gaat voor elfde seizoen bij K.v.v. Quick Boys

Het Technisch Management van de club heeft een akkoord bereikt met de langst dienende speler van de A-selectie van K.v.v. Quick Boys. Jaap van der Plas (28) gaat op voor zijn elfde seizoen bij de blauwwitten.

Op 3 december 2006 maakte Van der Plas op negentienjarige leeftijd zijn officiële debuut voor Quick Boys in de uitwedstrijd tegen Huizen. Daar waar de eigen kweek in het verleden voornamelijk als vleugelaanvaller actief was, profileerde hij zich vorig seizoen als middenvelder in de hoofdmacht van de blauwwitten. Zijn goede spel werd beloond met de uitverkiezing tot speler van het jaar. Bovendien werd Van der Plas, werkzaam als teamleider bij een beveiligingsbedrijf, gehuldigd voor zijn honderdste basisoptreden in het eerste elftal van Quick Boys. In het huidige voetbaljaar kwam de rechtspoot tot elf wedstrijden waarin hij één keer scoorde en twee assists gaf.

Het Technisch Management is verheugd met het aanblijven van Jaap van der Plas en wenst hem veel plezier en succes toe met het vervolg van zijn sportieve carrière op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord