Verslag vergadering Club van 100

Recent vergaderde de Club van 100 van Quick Boys. De Club van 100 is een groep van bedrijven en particulieren die de jeugd en de activiteiten, zoals de Sinterklaas- en oliebollenmiddag en de E-overnachting, financieel ondersteunt.

Voorzitter Krijn Dijkdrent heet de aanwezige leden van harte welkom en doet verslag van de uitgaven, die de Club van 100 het afgelopen seizoen gedaan heeft. Dit zijn onder andere het opknappen van het speeltuintje voor de allerkleinste jeugd (de toekomst van de club).

Ook doet de Club van 100 diverse financiële bijdragen aan het JAC (Jeugd Activiteiten Commissie), zoals een bijdrage aan de Sinterklaasmiddag, de oliebollenmiddag, de bingoavonden voor de E- en F-pupillen en de E-overnachting in mei.

Daarnaast heeft de Club van 100 een bijdrage geleverd aan het FIFA Playstation toernooi dat eind december gehouden werd en een groot succes was. De winnaar hiervan gaat naar Eindhoven voor het Europees Kampioenschap.

Tot slot heeft de Club van 100 een sportgatendoek aangeschaft, dat in een doel kan worden gehangen. Dit doek kan worden gebruikt bij diverse activiteiten binnen Quick Boys. Het doek werd tijdens de vergadering voor het eerst gebruikt en de aanwezige leden mochten proberen om de hoogste score te behalen. De winnaars kregen leuke prijsjes.

Dit zijn enkele zaken die georganiseerd worden door de Club van 100 voor de jeugd van Quick Boys. De Club van 100 staat altijd open voor nieuwe ideeën. Na afloop van de vergadering werd er nog even nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. De Club van 100 bedankt de sponsoren voor de hapjes en drankjes.

Er zijn nu 95 leden, dus we zoeken nog 5 leden om de 100 te halen. Voelt u zich geroepen om lid te worden? De contributie bedraagt €50,- per jaar, dus nog geen euro per week!
Meldt u aan bij een van de bestuursleden of klik hier voor meer informatie.

Geef een antwoord