Vrouwen 1 kampioen [nu met Video]

De afgelopen jaren was het regelmatig nét niet, maar dit jaar ruimschoots wel: de Vrouwen 1 van Quick Boys zijn kampioen geworden in de 3e klasse B. Dankzij een 0-1 zege bij nummer 2 SC Monster is het kampioenschap een feit.

Voorafgaand aan de wedstrijd bedroeg de voorsprong op Monster 9 punten, met nog 3 wedstrijden te spelen. Eén punt was daarom al voldoende, maar het werd uiteindelijk een zege in Monster. Slechts 1 van de 20 gespeelde wedstrijden dit seizoen werd gelijkgespeeld, alle overige competitiewedstrijden werden gewonnen.

In de eerste helft ging de wedstrijd op en neer, met een aantal grote kansen voor beide kanten. Alleen Quick Boys scoorde een keer: na tien minuten spelen schoot Julia van Duijvenvoorde de 0-1 binnen. De spannende tweede helft leverde geen doelpunten meer op, waarna het grote feest kon losbarsten. Eindelijk kampioen, na jaren hard werken. En met, op één gelijkspel na, louter overwinningen, een meer dan verdiend kampioenschap!

Scoreverloop: ’10 0-1 (J. van Duijvenvoorde)

Opstelling Quick Boys: Eliza van der Plas, Rosalie van Beelen (’45 Celine van Duijvenvoorde), Sanne van Beelen, Dieuwertje van der Plas, Iris Filippo, Judith Jonker, Roos Hoek, Emma van der Plas, Willemijn Haasnoot, Pieneke Remmelzwaal, Julia van Duijvenvoorde (’80 Johanna Parra)

Er was deze zaterdag nog meer feest voor het vrouwenvoetbal bij Quick Boys: ook de MC1 en de MD1 werden kampioen.