Jos van Beuningen verlaat Quick Boys

Volgend seizoen is Jos van Beuningen niet meer actief op sportpark Nieuw Zuid. De hardwerkende verdediger is bezig met het opzetten van een eigen bedrijf en wil meer tijd besteden aan zijn maatschappelijke carrière.

De inwoner van Leiden streek twee seizoenen geleden neer op Nieuw Zuid na een buitenlands avontuur. Een zware blessure in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gooide roet in het eten van de sympathieke Van Beuningen. Op 21 maart 2015 mocht hij als invaller in het uitduel met Katwijk (1-1) alsnog zijn debuut maken. In het huidige voetbaljaar bleef zijn bijdrage in het eerste elftal beperkt tot de invalbeurt in en tegen Hoek (0-0). Zijn rol als mentor voor de jonge talenten van het tweede elftal en zijn inbreng in de kleedkamer is zeer waardevol gebleken.

De 27-jarige Van Beuningen verlaat Quick Boys dan ook met pijn in het hart. ,,Ik heb op Nieuw Zuid een geweldige tijd gehad. Daar wil ik iedereen enorm voor bedanken. Niets is mooier dan afscheid te nemen met een kampioenschap. Wat een geweldig feest! Quick Boys heeft voor altijd een plekje in mijn hart. Quick Boys is meer dan een club alleen. Hup Quick Boys!”

Langs deze weg wordt Jos hartelijk bedankt voor zijn inzet en betrokkenheid. Quick Boys wenst hem heel veel succes toe met zijn afstudeerproject en het opzetten van zijn eigen bedrijf.

Geef een antwoord