Voorverkoop Quick Boys – IJsselmeervogels op Nieuw Zuid

Na een aantal jaren afwezig te zijn geweest mag Quick Boys dit jaar weer acte de présence geven in het prestigieuze KNVB-bekertoernooi. Loting heeft bepaald dat op sportpark Nieuw Zuid de klassieker tegen IJsselmeervogels gespeeld wordt op dinsdag 23 augustus aanstaande om 20:00 uur.

Voor wedstrijden in het KNVB-bekertoernooi dient iedereen entree te betalen. Voor deze wedstrijd is er een uitzondering voor leden tot en met 16 jaar. Zij kunnen op de vertrouwde manier hun ledenpas laten scannen bij de toegangscontrole.

De overige leden, sponsors, supporters, bezoekers, geinteresseerden en voetballiefhebbers in de breedste zin van het woord worden in staat gesteld online kaarten te bestellen voor deze prachtige klassieker. Klik HIER voor meer informatie. LET OP: de online voorverkoop stopt om 17:00 uur. 

Fans die liever gebruikmaken van de ‘fysieke’ voorverkoop, kunnen alleen aanstaande maandag, 22 augustus, van 20.00 tot 21.30 uur nog terecht op het Secretariaat. Ook op de wedstrijddag zijn de kassa’s geopend.

De toegangsprijzen voor de klassieker tussen Quick Boys en IJsselmeervogels zijn als volgt:

 

Staanplaats (onoverdekt) € 8,50
Tribune (overdekt) € 10,00
Jeugd t/m 16 jaar € 4,00
Jeugdleden t/m 16 jaar GRATIS

Nadere informatie rondom toegangskaarten en -controle:

  • Alle beschikbare tribunekaarten gaan in de verkoop, er is dus géén vrije tribunetoegang voor leden;
  • Toegangscontrole zal gedurende de gehele wedstrijd plaatsvinden.

Geef een antwoord