Verslag informatieavond trainers / begeleiders

Afgelopen woensdag, 17 augustus, heeft een bijeenkomst voor jeugdteams plaatsgevonden in de kantine. In deze bijeenkomst werd door Pieter van der Plas, bestuurslid Recreatievoetbal en tevens Jeugdvoorzitter informatie gegeven over de ontwikkelingen van het jeugdvoetbal in het nieuwe seizoen. Ruim 30 begeleiders/trainers gaven gehoor aan deze uitnodiging.

De opzet van het nieuw te vormen jeugdbestuur én de kandidaten hiervoor werden gepresenteerd. Tevens werd informatie gegeven over diverse punten die belangrijk zijn voor de begeleiders/trainers, zoals de naamverandering, de wijzigingen van de spelregels, spelregelbewijs en de VTOP (Voetbal Technisch Opleidings Plan).

Er werd daarnaast uitleg gegeven over de verwachtingen naar elkaar, zoals de rol van ouders op en buiten het veld (in relatie tot Waarden en Normen, roken, alcohol en drugs) en het (maximaal) drie keer fluiten in het seizoen door jeugdspelers vanaf JO12 als dat nodig is. Ook werd er inzicht gegeven over de ontwikkelingen van de korte en lange termijn waar het jeugdbestuur aan wil gaan werken.

De bijeenkomst werd door de aanwezigen als bijzonder prettig ervaren. Aan het eind van de bijeenkomst werd door diverse aanwezigen gebruik gemaakt van de gelegenheid om vragen te stellen. Deze werden naar tevredenheid beantwoord.

Tot slot konden teams die nog geen plekje in het trainingsschema hadden een voorkeursdag aangeven en kreeg een enkele nieuweling een korte rondleiding door het hoofdgebouw.

Op donderdag 25 augustus van 19.00 – 20.30 uur kunnen de overige jeugdteams hun wedstrijdkleding ophalen in de Webshop (bij het Secretariaat). Ook kunnen de materialen (zoals ballen en hesjes) op deze tijd worden opgehaald. Daarnaast is er op zaterdag 27 augustus gedurende de dag ook nog gelegenheid de spullen op te halen: dan kan dit in de Jeugdcommissiekamer (beneden bij veld 2) bij Marijke Barnhoorn of Klaas Mol.

Op afspraak kunnen de materialen ook eerder worden opgehaald, bijv. als je team aankomende week al wil trainen. Hiervoor kan contact worden opgenomen met Leon Beugelsdijk (06-14417806).

Begeleiders en spelers krijgen volgende week nog wat nadere informatie toegestuurd. De volgende bijeenkomst zal plaatsvinden in januari!

Geef een antwoord