Martijn de Zwart viert jubileum

Voorafgaand aan de competitiewedstrijd tussen Quick Boys en ASWH (2-2) is Martijn de Zwart in het zonnetje gezet. Hij speelde tegen ASWH zijn honderste competitieduel als basisspeler voor Quick Boys.

Op 5 september 2009 maakte De Zwart zijn officiële debuut in de hoofdmacht van Quick Boys in het thuisduel met ARC (0-1). De exponent uit de eigen jeugdopleiding werd in de seizoenen 2009-2010 en 2010-2011 verkozen tot Speler van het Jaar. In de zomer van 2011 maakte De Zwart de overstap naar de profs van ADO Den Haag. Op 9 maart 2013 debuteerde De Zwart in het betaalde voetbal tijdens de uitwedstrijd tegen AZ Alkmaar. In drie seizoenen in de Hofstad keepte de sluitpost vier wedstrijden in de Eredivisie.

In de voorbereiding op het seizoen 2014-2015 sloot De Zwart zich weer aan bij de blauwwitten. De keeper is ook onder trainer Jan Zoutman een vaste waarde. Vorig seizoen, in het kampioensjaar, hield De Zwart dertien keer zijn doel schoon.

Uit handen van voorzitter Henk-Jan van Maanen kreeg De Zwart een beeldje en een bos bloemen. De club feliciteert Martijn van harte met het bereiken van deze bijzondere mijlpaal.

Geef een antwoord