Record-opbrengst verkoop Kerstloten

De kerstverloting-commissie er in geslaagd om in slechts 2,5 week tijd meer dan 23.000 kerstloten te verkopen!

Deze geweldige prestatie is neergezet dankzij de inzet van het vaste verkoopteam (Corry van Wolferen, Bas Verdoes sr. en Jaap Paap) en de overige verkopers, maar ook de trainers, assistent-trainers, begeleiders en spelers van onze teams.
Tijdens de trekking van de prijzen in de Businessclub op donderdag 22 december jl. zijn Corry, Bas en Jaap natuurlijk even in het zonnetje gezet en hebben zij een leuke attentie gekregen als uiting van onze waardering.  
 
De D1 – met als grote aanjager begeleider André Jonker – heeft de teamprijs gewonnen met een verkoop van 2.661 loten! Zij krijgen als team en begeleiding een barbecue aangeboden in het voormalige sponsorhome.
Onder bezielende leiding van trainer Jordy Poel is de D2 met een verkoop van meer dan 1.000 loten goede tweede geworden. Complimenten aan deze teams!  
 
De speler met de meeste verkochte loten is Thijmen Verdoes uit onze E9 geworden. Hij krijgt een waardecheque als beloning voor deze prestatie. Een eervolle vermelding verdient Bart Godwald uit de D6, met een hele mooie verkoop.
 
Een woord van dank aan de vele sponsoren is natuurlijk eveneens op z’n plaats. Zij hebben er mede voor gezorgd dat er liefst ruim 400 prijzen konden worden verloot, met als hoofdprijs een reischeque met een aanzienlijke waarde!
Ook de steun aan de club door de kopers van loten wordt zeer op prijs gesteld. En verder is de gastvrijheid van de Businessclub natuurlijk fijn om te ervaren.
 
Fijn om te zien dat er mooie dingen gebeuren voor Quick Boys als de krachten binnen de club op een positieve manier worden gebundeld.
 
De kerstverloting-commissie wenst iedereen fijne dagen en een gezond 2017!
Corry van Wolferen
Jaap Paap
Bas Verdoes sr.
John van der Plas
Marco van Duijn
Jan van Vliet
Jan van Wolferen
Cees Haasnoot

Geef een antwoord