Sterke start voor Quick Boys A1

Recent verscheen op de website een update vanuit de Jeugdopleiding van Quick Boys. Eén van de uitblinkende teams tot nog toe is Quick Boys JO19-1. Het hoogste jeugdelftal, voorheen de A1, staat dit seizoen onder leiding van Albert Spaans. De oud-speler – Spaans speelde in het seizoen 2000-2001 voor Quick Boys – staat halverwege het seizoen aan kop met zijn team.

Quick Boys JO19-1 komt dit seizoen uit in de tweede divisie landelijk. Albert Spaans en Mike Vooys zijn de trainers. Samen met Martin Rog (vlagger), Mijntje Elsgeest (verzorgster) en Leen Barnhoorn en Gert van Duyvenbode (begeleiders) vormen zij de staf van JO19-1. In de competitie heeft JO19-1 met verscheidene sterke tegenstanders te maken. Zo is er al gespeeld tegen onder meer BVO’ers FC Emmen en Go Ahead Eagles, een leerzame ervaring voor de spelers. Na 13 gespeelde wedstrijden staat het hoogste jeugdelftal met 27 punten bovenaan, op de voet gevolgd door Be Quick 1887 (26 punten), FC Emmen en Roda ’46 (beiden 24 punten).

Ook in de beker presteert het team goed: twee weken geleden werd met 2-3 gewonnen bij VELO JO19-1, waarmee Quick Boys zich plaatste voor de halve finales van de beker. Na de winterstop wachten nog elf ‘finales’, het team is er immers nog niet. In de competitie staan nog negen wedstrijden op het programma, in de beker hopelijk nog twee.

Namens alle spelers, trainers en begeleiders: een fijne jaarwisseling en een sportief 2017!

Geef een antwoord