Vers gebakken in het clubhuis!

Met ingang van zaterdag a.s. zijn voortaan vanaf 10.00 uur in het clubhuis broodjes, appeltaart (met slagroom) en gevulde koeken verkrijgbaar die ter plekke zijn gebakken.
Deze producten worden afgebakken in onze nieuwe oven en zijn daardoor heerlijk vers.

Het aanbieden van verse broodjes (o.a. gezond) en andere verse producten past bij het aantrekkelijker maken van het clubhuis voor iedereen.
 
Binnenkort wordt het assortiment ook verder uitgebreid met lekkere koffiesoorten (o.a. cappuccino en espresso) van direct gemalen bonen en met vers geklopte melk. Verder is er een leuke wijnbar ingericht waar onze gasten een goed glas witte of rode wijn kunnen bestellen, natuurlijk gepresenteerd in een glanzende wijnkoeler en mooie glazen.
 
Op de donderdagavonden willen we het onze gasten graag naar de zin maken en weer laten genieten van de gezellige sfeer, waarin samen met andere Quick Boyzers vooruit kan worden gekeken naar de zaterdag. Morgenavond hebben we al een leuke verrassing voor je in petto.

Kortom: naast de geplande verbouwing van volgend jaar zijn we nu al hard bezig om van het clubhuis weer een echt gezellige ontmoetingsplaats te maken voor iedereen.
 
Tot ziens in het clubhuis!

Geef een antwoord