Zaterdag 6 augustus, 15:15 uur: Kozakken Boys – Quick Boys

Morgen (zaterdag) staat voor Quick Boys de generale repetitie op het programma. In Werkendam oefent de formatie van trainer Jan Zoutman tegen tweededivisionist Kozakken Boys. Het oefenduel op sportpark De Zwaaier begint om 15:15 uur. 

Vorig seizoen stonden beide teams eveneens tegenover elkaar in de voorbereiding. Op sportpark Nieuw Zuid was Kozakken Boys destijds met 0-2 te sterk.
Kozakken Boys, getraind door ex-prof Danny Buijs (34), eindigde vorig seizoen op de vierde plaats in de Topklasse bij de zaterdagamateurs en promoveerde naar de Tweede Divisie. Tot nu toe wisten de Werkendammers alle oefenduels in aanloop naar het nieuwe voetbaljaar winnend af te sluiten. Rijnsburgse Boys (2-0), RVVH (5-1) en Smitshoek (7-0) werden verslagen. Volgende week start Kozakken Boys de competitie met een thuiswedstrijd tegen Kon. HFC uit Haarlem. 

Ook trainer Jan Zoutman van Quick Boys heeft nog een week de tijd om de punten op de spreekwoordelijke i te zetten. Tot nog toe is Zoutman tevreden over de voorbereiding op het nieuwe seizoen en de huidige selectie. Een goede uitvoering bij Kozakken Boys zal de blauwwitten extra vertrouwen geven in aanloop naar de seizoensopener tegen FC Lisse. 

Geef een antwoord