Feesttent tijdelijk alternatief voor kantine op wedstrijddagen

Zoals de meesten zullen weten is de verbouwing van de kantine nog in volle gang. De verbouwing is ingrijpend, maar levert straks natuurlijk een schitterend eindresultaat op. Dat betekent wel dat de kantine tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijden van het eerste team nog niet beschikbaar zal zijn. Om die reden is er voor die zaterdagen een speciale feesttent met buitenbar geregeld. Deze zal er staan op zaterdag 25 augustus, 8 september, 22 september en 8 oktober 2018.

De tent heeft een oppervlakte van maar liefst 160m2, dus iedereen kan daar zijn plek vinden tijdens de komende wedstrijden. De tent wordt neergezet op het plein tegen het hekwerk op de inloop naar onze hoofdtribune en de businessclub. Er kunnen dan op die dagen dan ook GEEN auto’s worden geparkeerd op het plein.

De verkoop van consumpties zal middels consumentenbonnen plaats vinden en die bonnen worden verkocht bij een special verkooppunt. Er kan afgerekend worden middels de pin of de ledenpas, net als anders. Ook nu wordt geen contant geld geaccepteerd.

Uiteraard wordt er ook voor de hongerige mens gezorgd. Op die wedstrijddagen zal Freek Boerboom er zijn met zijn crew van “Friet & Snacks on Wheels” om het publiek en onze bezoekers te voorzien van een heerlijk hapje. Ze zijn geopend vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur en hier kan uitsluitend met de pin of contant betaald worden.

Naar verwachting is de nieuwe lounche half september klaar en kan er weer getapt worden. Dan kan iedereen daar terecht op de donderdagen en de zaterdagen dat ons eerste uit speelt. Tot die tijd blijft iedereen op die dagen gewoon welkom in het sponsorhome, dat op de bekende tijden geopend blijft voor iedereen. 

We weten allemaal hoe mooi het uiteindelijke eindresultaat van onze kantine zal zijn, dus met elkaar komen we ook door deze periode van improviseren heen. Met de tent hebben we toch een prima alternatief om met elkaar tijdens en na de wedstrijd terug te blikken en bij te praten. Wij rekenen erop dat jullie er zaterdag weer zijn om ons eerste team te steunen en met elkaar komen we ook door deze bijzondere periode heen. Iedereen op voorhand alvast bedankt voor jullie begrip en tot zaterdag.

Jan van Wolferen
Beheerder Clubhuis

Geef een antwoord