Voorbeschouwing Hoek - Quick Boys

Gepubliceerd op: 27-09-2018 21:10

Na vijf speelronden is Quick Boys nog altijd ongeslagen. Afgelopen zaterdag kwam weliswaar een einde aan de zegereeks van de blauw-witten, maar ondanks het gelijkspel tegen ODIN’59 (1-1) raakte de formatie van trainer Erik Assink de koppositie niet kwijt. Aankomend weekeinde staat een verre uitwedstrijd op het programma. Dan reist Quick Boys af naar Hoek. Het duel met de Zeeuwse promovendus begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter E.P.W. Thijs uit Bakel. Reis mee en steun Quick Boys in het uitduel met Hoek!Onderlinge resultaten
In het verleden stonden Quick Boys en Hoek achttien keer eerder tegenover elkaar. De blauwwitten boekten tien overwinningen en trokken driemaal aan het kortste eind. Vijf onderlinge wedstrijden eindigden onbeslist. De laatste ontmoeting in Zeeland dateert van 23 april 2016. Toen kwamen beide ploegen niet tot scoren.

Promotie
Vorig seizoen wist Hoek via de nacompetitie te promoveren van de Hoofdklasse A naar de Derde Divisie. De Zeeuwen versloegen Spijkenisse en de amateurs van Ajax in de play-offs. In de reguliere competitie eindigde Hoek op de vierde plaats.

Mutaties
De Zeeuwen versterkten zich gedurende de overschrijvingsperiode met routiniers Kyle Doesburg (ASWH), Lionel Fitsch (Barendrecht) en Gert Jan van Leiden (ADO’20). Ook de talentvolle Ruben de Jager (FC Twente) en Jelle Klap (Sparta Rotterdam) meldden zich op sportpark Denoek.Stand van zaken
Met tien punten uit vijf duels bezet de ploeg van trainer Dennis de Nooijer momenteel de met Harkemase Boys gedeelde derde plaats op de ranglijst. De Zeeuwen hebben een pittig programma achter de rug. De duels met DOVO (1-0), Eemdijk (3-2) en ASWH (2-1) werden gewonnen, maar tegen FC Lisse (2-3) trok Hoek aan het kortste eind. Afgelopen zaterdag speelde Hoek op sportpark Duinwetering met 1-1 gelijk tegen Noordwijk. Met drie treffers is Kyle Doesburg momenteel de clubtopscorer van de promovendus.  

Ongeslagen
Hoewel Quick Boys vorige week voor de eerste keer puntverlies leed, stapten de blauw-witten toch met een goed gevoel het veld af. Dankzij een zeer late treffer van invaller Jesse van Nieuwkerk werd immers een nederlaag voorkomen en wist de ploeg van trainer Erik Assink haar ongeslagen status te behouden. Quick Boys is er alles aan gelegen om de sterke seizoenstart een goed gevolg te geven tegen Hoek.

Busreis
De Supportersvereniging organiseert uiteraard weer een busreis naar deze uitwedstrijd. De kosten bedragen slechts € 15,00 voor leden van de Supportersvereniging en € 17,50 voor niet-leden. Hier zit een exclusief lunchpakket bij inbegrepen. De bussen vertrekken om 11:15 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een drankje en een hapje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan.

Wegwerkzaamheden
Supporters die hun favorieten vanuit Katwijk achterna reizen moeten rekening houden met de geplande wegwerkzaamheden op de A58. Kijk op www.vananaarbeter.nl voor meer informatie. Ga voorbereid de weg op!

Rondje langs de velden
Op de zesde speeldag in de Derde Divisie A luidt het overige programma als volgt:
VVOG – Achilles’29
DOVO – Harkemase Boys
Eemdijk – DVS’33 Ermelo
FC Lisse – Ajax
ODIN’59 – SteDoCo
Jong FC Groningen – ASWH
ONS Sneek – De Dijk
SJC - Noordwijk

Agenda

 

 

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________