Voorbeschouwing ASWH – Quick Boys

Gepubliceerd op: 07-03-2019 21:28

Na een korte onderbreking hervat Quick Boys aanstaande zaterdag de competitie met de uitwedstrijd tegen ASWH. Het betreft de eerste wedstrijd van de derde periode. De blauw-witten hopen de goede serie die de afgelopen weken is gestart een goed vervolg te geven. Het duel in Hendrik-Ido-Ambacht begint om 15:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter N.B. Smit uit Huizen. Reis mee en steun Quick Boys in de uitwedstrijd tegen ASWH!

https://www.quickboys.nl/multimedia/fotos/wedstrijden/2018_2019/20181103_quickboys_aswh/IMG_0050.jpg

Onderlinge resultaten
In het verleden stonden Quick Boys en ASWH 23 keer eerder tegenover elkaar. Zeven wedstrijden werden gewonnen door de Ambachters, acht onderlinge duels werden in winst omgezet door Quick Boys en acht confrontaties eindigden onbeslist. Vorig seizoen wonnen de blauwwitten in Hendrik-Ido-Ambacht met het kleinste verschil dankzij een treffer van Jesse van Nieuwkerk (1-0).

Onbeslist
In de heenwedstrijd eindigde het treffen tussen Quick Boys en ASWH in een gelijkspel (1-1). Voor rust opende Dennis Kaars de score namens de blauw-witten. De thuisploeg was met name in het eerste bedrijf de bovenliggende partij, maar liet na om de voorsprong te vergroten. Uiteindelijk kreeg de formatie van trainer Erik Assink aan het einde van de tweede helft de spreekwoordelijke deksel op de neus toen aanvoerder Lars Bosscha de bezoekers aan een punt hielp.

Stand van zaken
Met 30 punten uit 23 duels bezet ASWH momenteel de twaalfde plaats op de ranglijst. De ploeg van scheidend trainer Cesco Agterberg staat weliswaar ruim boven de rode streep, maar een plek in de middenmoot lijkt het hoogst haalbare voor de Ambachters in het huidige voetbaljaar. Met zeven doelpunten is Ismael Yildirim de huidige clubtopscorer van ASWH.

https://www.quickboys.nl/multimedia/fotos/wedstrijden/2018_2019/20181103_quickboys_aswh/IMG_0076.jpg

Kijkje in eigen keuken
Naar alle waarschijnlijkheid keert Erik Assink weer terug op de bank. De hoofdtrainer heeft enkele weken in de lappenmand gezeten na een operatie. Verder is de ziekenboeg van de blauw-witten nog altijd goed gevuld, maar kan de technische staf ook weer enkele spelers na hun afwezigheid begroeten op het trainingsveld. Zo heeft Dennis van der Plas afgelopen zaterdag in het oefenduel met FC Rijnvogels (3-1) na meer dan een jaar afwezigheid zijn rentree in het eerste elftal mogen maken.

Busreis
Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je dan donderdag 7 maart tussen 20:00 en 21:30 uur in het clubhuis op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten van een buskaart bedragen slechts € 10,00 voor leden van de Supportersvereniging en € 12,50 voor niet-leden.
De bus vertrekt om 13:15 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het is niet toegestaan om zelf drank mee te nemen.

Rondje langs de velden
Het overige programma op deze speeldag in de Derde Divisie A luidt als volgt:
VVOG – Jong FC Groningen
Hoek – DVS’33 Ermelo
DOVO – SteDoCo
Harkemase Boys – Noordwijk
Eemdijk – Ajax
FC Lisse – ONS Sneek
Achilles’29 – De Dijk
SJC – ODIN’59

https://www.quickboys.nl/multimedia/fotos/wedstrijden/2018_2019/20181103_quickboys_aswh/IMG_0067.jpg

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________