Voorbeschouwing Quick Boys - ONS Sneek

Gepubliceerd op: 23-05-2019 13:16

Het einde van de competitie nadert met rasse schreden. De titelstrijd is beslist, Noordwijk is kampioen, maar voor Quick Boys staat nog het nodige op het spel op de laatste speeldag. Op sportpark Nieuw Zuid is ONS Sneek aanstaande zaterdag te gast. De laatste reguliere wedstrijd van het seizoen begint om 14:30 uur (!) en staat onder leiding van scheidsrechter L.P.S. Cairo uit ’s-Hertogenbosch. De wedstrijdbal is een schenking van Diamantsponsor Rabobank. Kom naar Nieuw Zuid en steun Quick Boys in de thuiswedstrijd tegen ONS Sneek!Onderlinge resultaten
In het verleden stonden Quick Boys en ONS Sneek zeven keer eerder tegenover elkaar. De blauw-witten wonnen vijf onderlinge wedstrijden. Twee van de vier confrontaties in Friesland eindigden in een doelpuntloos gelijkspel. Vorig seizoen leverde de thuiswedstrijd op sportpark Nieuw Zuid een zevenklapper op in het voordeel van Quick Boys. In een eenzijdig duel werd ONS Sneek met 7-0 naar huis gestuurd. In het huidige voetbaljaar wonnen de blauw-witten met 2-0 van de Friezen. In Sneek waren Kay Tejan en Jesse van Nieuwkerk trefzeker.

Stand van zaken
Met 39 punten uit 33 wedstrijden bezet ONS Sneek momenteel de twaalfde plaats op de ranglijst. Afgelopen weekeinde ging de ploeg van trainer Paul Ravenau (43), bezig aan zijn eerste seizoen op het Zuidersportpark, op eigen veld met 1-3 onderuit tegen DVS’33 Ermelo. Met twintig treffers is spits Yumé Ramos, die volgend seizoen uitkomt voor Flevo Boys, de clubtopscorer van de Friezen.Play-offs
Door het verlies tegen VVOG (0-2) en ODIN’59 (1-4) is deelname aan de nacompetitie voor Quick Boys opeens onzeker geworden. De blauw-witten hebben echter nog alles in eigen hand en zullen alles op alles zetten om zich te kwalificeren voor de play-offs. Daarbij kan de technische staf van de Katwijkers weer een beroep doen op de van een schorsing teruggekeerde Kay Tejan en de weer volledig fitte Jesse van Nieuwkerk.
Bij een overwinning op ONS Sneek zijn de blauw-witten zeker van deelname aan de nacompetitie. Bij elk ander resultaat is Quick Boys afhankelijk van DVS’33 Ermelo en ASWH. Door de steun van het hondstrouwe publiek moeten de Katwijkers de rug kunnen rechten in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen.

Rondje langs de velden
Op de laatste speeldag in de Derde Divisie A luidt het overige programma als volgt:
Achilles’29 – ODIN’59
DVS’33 Ermelo – Jong FC Groningen
Noordwijk – Eemdijk
ASWH – SJC
Ajax – VVOG
Harkemase Boys – Hoek
De Dijk – DOVO
SteDoCo – FC Lisse

Agenda

07-03-2020

11-04-2020

Jubileumtoernooi JO11/JO12/ongeselecteerd/dames

13-04-2020

Jubileumtoernooi JO17/JO19

13-05-2020

Jubileumfeest JO10-JO12+MO11 op Nieuw Zuid

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________