Inschrijving busreis naar sv OSS 1920 – Quick Boys

Door het goede resultaat van afgelopen zaterdag is Quick Boys verzekerd van deelname aan de nacompetitie voor promotie naar de Tweede Divisie. De blauw-witten spelen op woensdag 29 mei in Oss tegen de toppers van het plaatselijke sv OSS 1920. Het is een afkorting dus de naam staat niet voor de plaatsnaam maar voor ‘Oefening Staalt Spieren’ en je spreekt het dus uit als ‘Ooo-es-es-twintig’.

De Supportersvereniging organiseert weer een gezellige busreis naar Oss tegen een zeer voordelig tarief. De bussen vertrekken om 17.00 uur (!) vanaf de Laan van Nieuw Zuid. De wedstrijd begint om 20:00 uur.

Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je dan vanavond (maandag) tussen 19.30 en 20:30 uur in het clubhuis op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten van een buskaart bedragen slechts € 12,50 voor leden van de Supportersvereniging en € 15,00 voor niet-leden. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het is niet toegestaan om zelf drank mee te nemen.

Geef een antwoord