De organisatie kijkt terug op een geslaagd Schilderstoernooi 2010

Tweede Paasdag stond in het teken van voetbal op sportpark Nieuw Zuid
Schilderstoernooi K.v.v. Quick Boys Op 5 april j.l. is een oude traditie in ere hersteld. K.v.v. Quick Boys organiseerde na lange tijd weer het Paastoernooi voor A-, B- en C-junioren. Vele vrijwilligers waren vanaf de vroege morgen in touw om te zorgen dat alles in orde zou zijn voor de ontvangst van maar liefst achttien jeugdelftallen. Alphense Boys, Argon, Excelsior Maassluis, Haaglandia, Hoofddorp, Quick, UVS en Quick Boys hadden hun beste spelers gestuurd om te strijden om de prijzen die beschikbaar waren gesteld door verschillende schildersbedrijven uit Katwijk, Wim Wiesmeijer Boeketterie en de Club van Honderd.

Het weer was de organisatie goed gezind. Er stond een redelijk briesje en de temperatuur was een graad of tien. De velden lagen er goed bij en iedereen was klaar voor een sportieve dag. Om half tien klonk op alle velden het beginsignaal voor de wedstrijden. Wat tijdens alle gespeelde wedstrijden direct opviel was dat het spelniveau hoog was. Om elke bal werd gestreden en dat werd gedaan op een felle maar ook sportieve manier. Dit kwam mede door de goede leiding die er tijdens alle wedstrijden was. De organisatie had een groot aantal jonge scheidsrechters weten te strikken om de wedstrijden te leiden, waarvoor hulde. Rond het middaguur stond er voor alle teams en lunch klaar in de kantine. In de commissiekamer werden de scheidsrechter uitgenodigd voor een broodmaaltijd. Meesterbakker Van Maanen en Levensmiddelen- en zuivelgroothandel Verdoes waren bereid gevonden om het brood, drinken en beleg te sponsoren. Ook hier hebben vele vrijwilligers gezorgd dat alles op rolletjes liep. Waarvoor onze hartelijk dank! Na de lunch kwamen de teams terug op het veld en werd de strijd hervat. Het spelniveau bleef van een hoog niveau en er werden mooie duels uitgevochten. Om vier uur ’s middags waren de laatste wedstrijden gespeeld en kon de eindstand opgemaakt worden. Ook werd er druk gerekend om de beste speler van elke leeftijd categorie bekend te kunnen maken. Deze, naar Schildersbedrijf Hans van der Plas vernoemde trofee, werd aan de door de trainers van de deelnemende teams gekozen beste speler van elke categorie door Hans uitgereikt aan:

* Osman Kaya (Haaglandia, beste speler A-junioren);
* Jorn van Lunteren (Alphense Boys, beste speler B-junioren);
* Anton van Belen (Quick Boys, beste speler C-junioren).

In de poule van de A-junioren ging UVS met de hoogste eer strijken, Alphense Boys werd nummer twee en Quick Boys nummer drie. Bij de B-junioren was Alphense Boys de sterkste, UVS werd tweede en Argon werd nummer drie. Bij de C-junioren was Haaglandia de sterkste, Quick Boys eindigde op de tweede plaats en Excelsior Maassluis op de derde. De organisatie kijkt terug op een prachtige voetbaldag waar vele goede wedstrijden gespeeld werden door heel veel voetbaltalenten. We zullen in de toekomst zeker nog van verschillende talentvolle spelers gaan horen, die op deze dag hun kunsten hebben vertoond. Natuurlijk kan het organiseren van een toernooi niet zonder vrijwilligers maar zeker niet zonder sponsoren. Via deze weg wil de toernooicommissie alle mensen die, op welke wijze dan ook, meegeholpen hebben om deze dag tot een succes te maken hartelijk danken. Ook de volgende schildersbedrijven willen wij hartelijk danken voor hun bijdrage en we hopen dat we ook volgend jaar, want dan gaan we het zeker weer organiseren, weer bij hun mogen aankloppen:

P. Hellenberg Schilderwerken, Schildersbedrijf Hans van der Plas, Schildersbedrijf Ronald van Dijk, Schildersbedrijf C.A. Hus, Schildersbedrijf Michael van Beelen, Schildersbedrijf H.J. Pasman, Schildersbedrijf Frans de Kleermaeker, Schilders- en afwerkingsbedrijf Fa. W.L. v.d. Gugten en zn., Van Beelen & Hazenoot Schilderwerken, Verhoef Schilderwerken.

Toernooicommissie K.v.v. Quick Boys

Dolf van der Meij maakte een fraaie fotoreportage van het zeer geslaagde voetbaltoernooi. Klik hier om de foto’s te bekijken.

Geef een antwoord