Feest der Kampioenen – Prijsuitreiking Landenteams voorjaarscompetitie

Woensdag 13 mei was het dan eindelijk zover. De gladiatoren van de landenteams mochten hun opwachting maken voor de prijsuitreiking van de voorjaarscompetitie
Het was een voorjaarscompetitie om je vingers bij af te likken. Zowel bij de 7×7 als bij de 4×4 competitie werd de kampioen pas op de laatste speeldag bekend. Bij de 4×4 teams werd uiteindelijk Finland de kampioen na een spannende finale tegen Frankrijk. Bij de 7×7 teams werd België kampioen, nadat Spanje op de voorlaatste dag nog heel dicht bij was gekomen. Topscorer bij de 4×4 werd Jouke Vlieland, bij de 7×7 werd dat Gert van Duijn.

De prijsuitreiking werd dit keer gedaan door Jaap en Mark van der Plas, onze youngsters uit Quick Boys 1. Ondertussen werden foto’s op een groot beeldscherm gepresenteerd, de foto’s gemaakt door onze eigen Landenteamsfotografe Brenda Guijt.

Ik wens alle spelers die volgend jaar in een F team gaan spelen, heel veel succes en plezier toe. En tegen de spelers die blijven voetballen in de landencompetitie zeg ik: tot september! 

Bij deze bedank ik Mark, Jaap, Kees en Elly, Brenda, Heleen, Arjanne, Hanneke, Andre en ome Jan voor het helpen tijdens de prijsuitreiking.

Groetjes,

Nico van Duijvenvoorde
M: 0652639209
E: fam.vanduijvenvoorde@casema.nl

(Half juni komen de nieuwe teams op de website van Quick Boys te staan)

 
Zie voor meer foto’s:

http://www.mijnalbum.nl/Album=Q7VJ34PS 

 

Geef een antwoord