Het Grote Verjaardagsfeest van Quick Boys

Dit jaar bestaat onze club 90 jaar en dat wordt gevierd op vrijdag 5 februari 2010
Hiep hiep hoera! In 2010 viert Quick Boys haar negentigjarig bestaan. Op 1 februari 1920 werd de club opgericht. In het kader van het jubileum zullen volgend jaar diverse evenementen plaatsvinden. Op vrijdag 5 februari 2010 vindt Het Grote Verjaardagsfeest van Quick Boys plaats. Een feest voor zowel de jongere muziekliefhebber als de oudere fans. Een variatie van hits van Guus Meeuwis, Bløf, Metallica wordt de bezoekers voorgeschoteld. Markeer dus vrijdag 5 februari 2010 in de agenda’s.


De organisatie van dit evenement is in handen van de Supportersvereniging Quick Boys. Het bestuur van deze vereniging kan met gepaste trots mededelen dat zij een aantal geweldige artiesten heeft weten te strikken. Het belooft derhalve een spectaculaire avond te worden waarbij de feestgangers volledig aan hun trekken komen. Naast de muzikale invulling worden de bezoekers op het verjaardagsfeest ook van een hapje voorzien en zal het barpersoneel eveneens proberen de feestvreugde te verhogen.

In de grote zaal zal DJ Arie van Rooijen  (www.arievanrooijen.nl ) op geheel eigen wijze de bezoekers alvast warmdraaien. DJ Arie treedt vaker op in het clubhuis, bijna iedereen kent hem wel. Arie onderscheidt zich van andere D.J.’s door zijn toeters en bellen. Er wordt heel wat meegesleept om een avond te doen slagen: pruiken, feestmutsen en de populaire country dans, compleet met cowboyhoeden. Voor Arie is niets te gek!

In de tent zullen de zeer talentvolle artiesten van Rockstar (www.rock-star.nl ) hun opwachting maken. De Katwijkse formatie speelt zowel elektrisch als unplugged. Sinds september 2008 spelen zij niet alleen de mooiste rockcovers, maar ook nummers van Bløf komen aan bod. Op dit moment is Rockstar hard bezig om nieuwe covers in de set te gooien, grote kans dat zij op het verjaardagsfeest van Quick Boys deze nummers ten gehore laten brengen.

Op het grote podium in het clubhuis zal ook LOS  (www.nederpopcovers.nl ) een optreden verzorgen. De formatie uit Leiden/Voorschoten maakt ieder feest onvergetelijk. LOS is een van de grootste nederpopcoverbands van Nederland. De bandleden geven de garantie dat zij het publiek de hele avond meezingt, meedanst en meespringt met de allergrootste Nederlandstalige nederpopcovers van onder andere De Dijk, Doe Maar, Drukwerk, Peter Koelewijn, Van Dik Hout, Acda en de Munnik en Guus Meeuwis.

De avond wordt afgesloten met een optreden van Blaas of Glory (www.blaasofglory.nl ), een akoestische parodie-hardrockband die is ontstaan toen de band Blaze of Glory in 2007 hun instrumenten aan de wilgen hingen. De bandleden, en dat zijn er nogal wat, spelen rocknummers als blaasorkest en de optredens van Blaas of Glory zijn hilarisch. Enige tijd geleden stonden zij in het voorprogramma van Metallica op Sonisphere in Barcelona (!), op vrijdag 5 februari 2010 zijn zij dus in het clubhuis van Quick Boys te bewonderen. Ook hebben zij een bijdrage geleverd aan Serieus Request van 3FM. Lachen, gieren, brullen met Blaas of Glory ter afsluiting van een grandioos feest!

De kaartverkoop voor Het Grote Verjaardagsfeest is inmiddels van start gegaan. Alleen leden van de club, de Supportersvereniging Quick Boys en de Businessclub Quick Boys (twee kaarten per lid) hebben toegang tot dit feest (16 jaar en ouder). De kaarten kosten slechts € 5,- in de voorverkoop (€ 7,50 aan de deur). Wees er dus snel bij!

Geef een antwoord