Nieuw Zuid draait door in de zomer

Terreincommissie en overige vrijwilligers zijn druk aan de slag
Als eerder gecommuniceerd wordt het asfaltplein bij de hoofdingang vernieuwd. In samenspel met de gemeente Katwijk wordt een en ander gerealiseerd.

Voor (de vrijwilligers van) Quick Boys betekent dit dat er een aantal voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

In de afgelopen twee weken is al door de actieve Terreincommissie heel wat werk verricht.
Zaterdagmorgen 25 juni jl. is, onder druilerige weersomstandigheden, door een 20-tal vrijwilligers / supporters verder gegaan van het voorbereidende werk. Het asfaltplein is intussen geheel “gestript” terwijl ook het scorebord is ontmanteld waarna deze “in historische stijl” wordt vernieuwd.
Daarnaast is begonnen met het hogedruk reinigen van de blauwe vlakken achter de onoverdekte zittribune opdat deze kan worden voorzien van een nieuwe coating + teksten.
Tevens is gestart met de uitbreiding van de Traptribune terwijl door de Terreincommissie ook al het bovendeel van de dugouts is verwijderd.

Overigens wat betreft het te vernieuwen plein moet er wel rekening worden gehouden dat een en ander in de maand september door de gemeente / uitvoerend bedrijf wordt gerealiseerd. Dit zal dus betekenen dat bij de eerste (competitie)wedstrijden van ons eerste elftal enige improvisatie nodig zal zijn betreffende de kaartverkoop- en controle.

Maar ……bovenstaande inzet laat opnieuw zien dat er op Nieuw Zuid ook in de zomer door tal van vrijwilligers wordt gewerkt voor ons aller Quick Boys.

Geef een antwoord