Complimenten voor bezoekers bij eerste oefenduel

Het coördinatieteam veiligheidszaken complimenteert de aanwezige bezoekers tijdens de wedstrijd Quick Boys – Excelsior Maassluis voor  de wijze waarop men is omgegaan met de COVID 19 maatregelen op ons sportpark. Het was goed te constateren dat zo’n 90% van de aanwezigen de genomen maatregelen in acht nam, maar het kan altijd beter.

De afgelopen dagen hebben de omstandigheden bij twee collega verenigingen eens te meer aangetoond dat het virus nog steeds rondwaart en eigenlijk veel dichterbij is dan ons lief is. Er hoeft maar iets fout te gaan en de vereniging moet in het slechtste geval noodgedwongen twee weken op slot. Alertheid is geboden! Hoe mooi zou het zijn als ook de resterende 10% van de bezoekers bij het komende oefenduel de genomen maatregelen wel volgt, wel de 1.5 meter afstand in acht neemt en daarmee wel respect heeft voor de medesupporters. Niet alleen tijdens maar ook na de wedstrijd bij de nabespreking onder het genot van een drankje.

Het is zorgelijk dat het aantal coronabesmettingen op dit moment landelijk maar zeker in onze regio (Zuid Holland) toeneemt. We doen er met onze vereniging alles aan om de kans op besmetting laag te houden. Maar we hebben uw hulp daarbij wel nodig. Alleen dan kunnen wedstrijden van Quick Boys 1 blijvend door toeschouwers worden bezocht. Er wordt gerekend op uw medewerking en uw begrip!