Live wedstrijdverslag Quick Boys TV

Op maandag 28 september zijn door het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd ter bestrijding van het coronavirus. Sindsdien is het voor zowel leden als niet-leden niet meer mogelijk om de wedstrijden van Quick Boys 1 te bezoeken. Tot nader order zal Quick Boys TV live zowel thuis- als uitwedstrijden van het eerste elftal registreren. Bij het bekerduel tussen Quick Boys en Roda’46 zullen Martijn de Graaf en Niels van Duijvenbode het commentaar verzorgen. De uitzending van de wedstrijd van vanavond is gratis te zien via de website van Eyecons.


Quick Boys heeft ervoor gekozen om – waar mogelijk – met meerdere camera’s bij de wedstrijden aanwezig te zijn. Dit geldt voor alle wedstrijden, behalve wanneer de wedstrijd live via FOX Sports wordt uitgezonden. Op deze manier hoeven de supporters niets te missen van de verrichtingen van Quick Boys 1. De wedstrijden kunnen worden bekeken door middel van Pay Per View, via de website van Eyecons: https://eyecons.com/videos/livestreams. Om de wedstrijd te kunnen bekijken is het nodig om een account aan te maken.

Met uitzondering van het bekerduel met Roda’46 betaal je per wedstrijd €2,50 om toegang te krijgen. In verband met uitzendrechten mag Quick Boys de wedstrijd niet gratis uitzenden. Een deel van de opbrengst van de uitzending komt ten goede aan het materiaal van Quick Boys TV.

Uitleg Pay-per-View
Je volgt de wedstrijd via internet, dus dat kan op een laptop, tablet, mobiele telefoon of SmartTV.

1. Zoek de aangegeven link op (https://eyecons.com/videos/livestreams);

2. Vaak geeft deze het volgende aan:

3. Je komt op een pagina waar alle livestreams te zien zijn;

4. Wanneer Quick Boys TV live gaat (ca. een half uur voor de wedstrijd), zal je hier de aankondiging van de wedstrijd zien;

5. Wanneer je op de wedstrijd klikt word je gevraagd in de loggen (een account kun je eerder aanmaken);

6. Als je ingelogd bent, zal je doorverwezen worden naar de betaalmogelijkheid, via iDeal;

7. Als je betaald hebt, kun je de wedstrijd live volgen.